فاطمه رهبر عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت: در فضاهاي اينترنتي علاوه بر فعاليتهاي مثبتي كه انجام مي شود، سايتهايي هم وجود دارند كه كاركردهاي منفي دارند . بايد توجه داشت كه اين دو مقوله از يكديگر جدا هستند و نمي توانند رقيب يكديگر باشند .
وي در ادامه افزود: براي بهره گيري جوانان از سايتهاي اينترنتي، نظارت خانواده ها و فرهنگ سازي اهميت بسياري دارد كه در اين راستا كنترل خانواده ها بر نحوه استفاده جوانان از سايتهاي اينترنتي و ترويج فرهنگ بهره گيريهاي مثبت از سايتهاي اينترنتي در جامعه مؤثر واقع مي شود .
رهبر با تأكيد بر ضرورت آموزش و نظارت در مورد نحوه به كارگيري پايگاههاي اينترنتي گفت: سايتهاي مذهبي اينترنتي به طور معمول شاخصه هاي مذهبي مؤسسه اي را ارائه مي دهند كه از آنان حمايت مي كنند اما آنچه در ميان همه پايگاههاي اينترنتي ديني معياري براي موفق بودن سايت است، جذابيت مفاهيم و غني بودن محتواي آن خواهد بود .
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي بر ضرورت هماهنگي فعاليت پايگاههاي مذهبي اينترنتي تأكيد كرد و افزود: هماهنگي فعاليت پايگاههاي مذهبي اينترنتي موجب استفاده مفيدتر از قابليتهاي فضاي مجازي و اينترنتي خواهد شد علاوه بر اين حضور جوانان در برنامه ريزي براي فعاليت اين سايتها مي تواند فعاليتهاي بهتري را شكل دهد .
وي تصريح كرد: وظيفه هر رسانه اي انتقال پيام است اما محتواي پيامي كه از رسانه هاي گروهي ارسال مي شود به اهداف آن رسانه بستگي دارد اما به طور كلي در سالهاي اخير ديده مي شود كه سايتهاي مناسبي با محتواي ديني راه اندازي شده است .
فاطمه رهبر با اشاره به قابليتهاي اينترنت براي انتقال پيامهاي ديني گفت: اينترنت به عنوان ابزار نوين ارتباطي و با توجه به مخاطبان گسترده اي كه دارد مي تواند در انتقال مفاهيم و پيامهاي ديني به همه جهان مؤثر واقع شود .
نظر شما