سيد جلال يحيي زاده عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت: در كميته رسانه كميسيون فرهنگي مجلس، به منظور دستيابي به راهكارهايي براي قانونمند كردن فضاهاي مجازي، موضوع سايتهاي اينترنتي بسيار مطرح شده و مورد توجه است .
وي افزود: هم اكنون ابزار ارتباطي اينترنت در دسترس بسياري از مردم است و اغلب مخاطباني كه در اين عرصه حركت مي كنند در پي كسب پاسخ براي سئوالات خود هستند .
حجت الاسلام يحيي زاده وجود سايتهاي اينترنتي با كاركردهاي منفي را تأييد كرد و گفت: اگر چه اين سايتها در فضاي مجازي فعاليت مي كنند اما بسياري از مخاطبان اينترنت بيش از آنكه در پي اين مسائل منفي باشند، پاسخي را براي سئوالات ذهني خود مي جويند.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در ادامه به معيارهاي مد نظر براي افزايش كيفيت پايگاههاي مذهبي اينترنتي اشاره و تصريح كرد: اگر مسئولان طراحي پايگاههاي اينترنتي مذهبي ضوابط لازم براي طراحي سايت را در نظر بگيرند، و مطالب عميق و ريشه دار ديني را به شكلي نوين وامروزي ارائه دهند، اين پايگاهها مخاطبان بسياري را به سوي خود جذب خواهند كرد .
وي اينترنت را وسيله مناسبي براي ارائه مسائل و موضوعات ديني عنوان كرد و گفت: مي توان مفاهيم ديني را از طريق اينترنت به مخاطبان انتقال داد و با توجه به زمينه مناسب و مخاطب گسترده اي كه اين وسيله دارد مي توان در انتقال درست اين مفاهيم نتايج مطلوبي را هم به دست آورد.
حجت الاسلام يحيي زاده به اشتياق جوانان در بهره گيري از اين وسيله اشاره كرد و گفت: پايگاههاي مذهبي اينترنتي قابليت اين را دارند كه از مناسبترين راه براي دستيابي به اهداف تبليغي و آموزشي مفاهيم ديني باشند .
وي تصريح كرد: ابزار رسانه اي اينترنت نه تنها يك امكان است بلكه استفاده كردن از اين رسانه در جهت انتقال مفاهيم ديني و در قالب پايگاههاي مذهبي اينترنتي يك ضرورت هم محسوب مي شود و هم اكنون بسياري از افراد از اين امكان براي انتقال مفاهيم ديني استفاده مي كنند .
نظر شما