۲۷ آذر ۱۳۸۴، ۱۶:۲۵

در كانون ادبيات ايران مطرح شد :

ما بچه هاي سعدي و بيهقي هستيم و بايد حق آنها را بجا بياوريم

در نشست يكصد و سي و نهم كانون ادبيات ايران كه در روز شنبه 26 آذر ماه با حضور نويسندگان و شاعران در كانون ادبيات ايران برگزار شد . داستان " اين ماهيگير كه به تنهايي زيبا و با شكوه است " اثر امير تاج الدين رياضي نقد و بررسي شد .

به گزارش مهر ، دراين نشست داستان " اين ماهيگير كه به تنهايي زيبا  و با شكوه است "  ازمجموعه داستان وقتي درحراج خودت شركت مي كني  ، نوشته امير تاج الدين رياضي توسط انوشه منادي و علي رضا محمودي مورد نقد و بررسي قرار گرفت .

انوشه منادي با اشاره به عنوان داستان كه از دو تركيب چشمي و ذهني تشكيل شده است گفت : راوي  داستان داناي كل است كه گاهي سوم شخص مفرد است و گاهي جمع است. برش هاي روايت به واقعيت عيني و ذهني تقسيم شده است. تقطيع در روايت نيز هنگامي كه عيني است مفرد است و هنامي كه ذهني مي شود به حالت جمع بيان مي شود.

علي رضا محمودي - منتقد ديگرجلسه ، با بيان تاريخچه واقع گرايي در ادبيات داستاني گفت : رئاليسم به عنوان ايده آل در جريان هاي مختلف ادبي حضور دارد و حتي داستان هايي كه پست مدرن هستند و ممكن است رنگي از واقعيت نداشته باشند باز هم در جستجوي واقعيت برتر هستند.

رياضي نويسنده اين مجموعه داستان نيز گفت : ادبيات آتشي است كه از درون بر مي آيد و مطلبي در تنهايي گفته مي شود و ديگري مي آيد و مي گويد كه صداي تو را شنيدم و مطلب تو را فهميدم . بايد بگويم ادبيات ما 60 - 70 سال از ادبيات جهان عقب است و از اين موضوع متاسفم چرا كه ما بچه هاي سعدي و بيهقي هستيم و بايد حق آنها را بجا بياوريم.

کد خبر 267268

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha