به گزارش گروه فرهنگ و هنر "مهر" به نقل از روابط عمومي خانه هنرمندان ايران، ناظمي در "روزشمار هيستينگ" از زندگي و مرگ معتادان و فروشندگان مواد مخدر محله هيستينگ ونكوور 60 ساعت تصوير گرفته و اكنون 3 ماه است كه تدوين آن او را به خود مشغول كرده است. اين فيلمساز گفت: "هيستينگ محلهاي است در نزديكي مركز شهر ونكوور و از چند كوچه تنگ و تاريك، چهار هتل هميشه خونآلود و ده دوازده مغازه تشكيل شده است. كسي جرات نميكند شبها پايش را به آنجا بگذارد. اين هتلها در فاصله سالهاي 1917 تا 1930 ساخته شدهاند و صاحبان آنها از شهرداري ونكوور پول ميگيرند كه شبها را به معتادها جا بدهند."
او افزود: "معتادهاي آنجا غالباً به ايدز مبتلا هستند و اين خطر هميشه ما را تهديد ميكرد كه با فروكردن سوزن سرنگ به بدنهامان ما را نيز به ويروس ايدز آلوده كنند. ناظمي فيلمبرداري اين فيلم را از سال 2003 آغاز كرده و 3 ماه پيش آن را به پايان برده است. او به نقل از امير نادري، ديگر فيلمساز ايراني ساكن خارج از كشور، گفت: "نادري وقتي 60 ساعت راش "روزشمار هيستينگ" را ديد گفت تدوين آن دست كم 6 ماه زمان ميبرد."
اين مستندساز در فيلم يادشده همچنين با دو تن از سردستههاي فروشندگان و واردكنندگان مواد به كانادا كه به گفته او غالباً اهل كوبا و كشورهاي آمريكاي جنوبي هستند گفتگو كرده است. ناظمي درباره هدف خود از ساخت اين فيلم گفت: "فروش و مصرف مواد مخدر تنها در كشورهاي فقير و موسوم به جهان سوم رايج نيست و حتي در كشوري كه به "بهشت جهان" شهره است نيز اعتياد بيداد ميكند."
اين فيلمساز ايراني زمان اكران "روزشمار هيستينگ" را تابستان سال جاري پيشبيني كرد و همچنين از انتشار جزوهاي درباره راهحل رهايي از بليه اعتياد در جهان همزمان با نمايش فيلم خبر داد.
نظر شما