به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر "حسين ملك افضلي" امروز در سومين روز از پنجمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تهران با عنوان ارتباط با صنعت افزود : ايجاد اين نهاد موجب مي شود تا سياستگذاري موجود با توجه به پتاسنيل كشور و دانش روز جهان به طور واقع بينانه اي تدوين شود.
وي عدم حضور نداشتن دانشگاه هاي علوم پزشكي را در پارك هاي علم و فناوري را نامناسب توصيف كرد و يادآور شد: متاسفانه دانشگاه هاي علوم پزشكي به دليل حضور در علوم تجربي و فاصله با صنعت و نيز به دليل مشكلات بخش درمان و رسيدگي به بيماران فرصت حضور در اين پارك ها را از دست داده اند كه البته بايد تلاش كنند تا خود را به ديگر دانشگاه هاي غير پزشكي فعال در اين زمينه برسانند.
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت خاطرنشان كرد : پارك علم و فناوري "پرديس" نقطه مناسبي است كه همه امكانات فني، قانوني و اجتماعي در آن در كنار يكديگر قرار دارد و دانشگاه هاي علوم پزشكي با فعاليت در آنجا مي توانند از امكانات آن به نحو مناسبي استفاده كنند. اگر دانشگاه علوم پزشكي تهران بتواند در پارك هاي علم و فناوري فعاليت خود را آغاز كند راه براي ديگر دانشگاه نيز باز مي شود.
وي نظام تحقيقات كشور را نيازمند اصلاح دانست و تأكيد كرد: تنها در اين صورت مي توان از ضرر مادي و معنوي كشور جلوگيري كرد.
به گفته "ملك افضلي" صنعت مشتري است كه بايد از سوي دانشگاه ها مورد توجه قرار گيرد و زماني مي توان پاسخ جامعه را داد كه جامعه نيز در فرآيند پژوهش دخيل باشد.
وي اضافه كرد : صنعتگر و پژوهشگر بايد در يك پژوهش به اندازه يكديگر دخالت داشته باشند و همانطور كه انكوباتورها يا مراكز رشد صنعتي وجود دارند، مركز رشد اجتماعي نيز بايد وجود داشته باشد.
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت اظهار داشت : در حال حاضر دانشگاه علوم پزشكي تهران داراي دو مركز رشد در بخش تجهيزات پزشكي و دارويي است كه متاسفانه معاونت تحقيقات نتوانسته بودجه مورد نظر اين مراكز را تأمين كند .
نظر شما