به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، سردار "مرتضي طلايي" امروز در پنجمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود : متاسفانه مديران اجرايي و پژوهشگران تا اندازه اي از بدنه اجتماع دور هستند و اين در حالي است كه حلقه اتصالي نيز ميان پژوهشگران و مديران اجرايي كشور وجود ندارد.
وي اضافه كرد : زماني مي توان از توسعه متوازن نام برد كه پيش نيازهاي آن نيز در نظر گرفته شود. موضوعات مختلفي از جمله امنيت عمومي، اجتماعي و فرهنگي و مسائلي مانند مشاوره، مددكاري، سلامت بهداشتي، بهداشت رواني نيازمند توجه بسياري هستند.
فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ به پژوهش هاي انجام گرفته در حوزه آسيب هاي اجتماعي اشاره و خاطر نشان كرد: پرداختن به اين موضوعات نشان دهنده دغدغه اصلي دانشجويان و پژوهشگران براي فعاليت در اين حوزه هاي نظير اعتياد، طلاق و آسيب هاي اجتماعي است اما متاسفانه اين انگيزه در ادامه نمي تواند به يك مدل و نظريه دست يابد.
وي تأكيد كرد : ما در سطح نظري شاهد پژوهش هاي بسياري در اين زمينه ها هستيم كه البته به ساخت نمونه اي براي حل مشكل جامعه منجر نمي شود و بازخواني و تكرار آثار مكتوب است كه اين امر براي پژوهش يك ايراد جدي است .
"طلايي" پژوهش را حلقه مفقوده تصميم گيري هاي كلان كشور دانست و افزود : پژوهش مهمترين ابزار مديريت است كه متاسفانه بدرستي از آن استفاده نمي شود.
وي كشور را نيازمند پرداختن جدي به آسيب هاي اجتماعي با توجه به كاربست هاي اجتماعي ذكر كرد و گفت : زماني كه يك كارخانه هم احداث مي شود بايد به بهداشت رواني كارگران آن كارخانه نيز توجه شود.
فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ در پايان آمادگي نيروي انتظامي را براي استفاده از پژوهش هاي كاربردي محققان كشور اعلام كرد.
نظر شما