به گزارش خبرنگارخبرگزاري مهر از كرج؛ اين طرح با هدف مصرف بهينه كودهاي شيميايي و كاهش مصرف كود و سم ، همچنين تداوم و تقويت كيفي محصول براي كشاورزان به اجرا در آمده است.
بهجت روشن كارشناس تغذيه تحقيقات وزارت جهاد كشاورزي در اين خصوص به خبرنگار اقتصادي مهر در كرج گفت : با اشاره به اهميت خاص كيفيت محصولات در تغذيه افراد جامعه و تاثير بسزاي آن در رشد كودكان ، براي جلوگيري از سوء تغذيه درافراد جامعه بايد به وضعيت كيفيت خاك و ارائه كود و آشنايي كشاورزان با ميزان مصرف كود و مواد شيميايي كوشش شود .
وي اظهارداشت : هنوزتجزيه و تحليل آماري از اين ميزان مصرف كود شيميايي ارائه نشده است ؛ اما مشاهدات آزمايش ها نشان داده است كه كشاورزان از كود فسفات بي رويه استفاده كرده و خاك هاي موجود از لحاظ ميزان آهن وروي ضعيف هستند و اين موضوع بيانگرعدم اطلاع كشاورزان در اين زمينه است .
روشن در ادامه تصريح كرد :فقر بافت خاك هاي كشاورزي از مواد آلي و مصرف بي رويه كودهاي شيميايي مي تواند ضربه اي جبران ناپذير به بخش كشاورزي وارد كند .
وي در خاتمه اظهار اميدواري كرد: گام هاي موثري در خصوص اطلاع رساني دقيق به كشاورزان در خصوص نحوه استفاده ازميزان كود در انواع خاك هاي مختلف آزمايش شده و مديريت صحيح مصرف كود از طريق مسئولان ذيربط ارائه شود .
نظر شما