به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر"، حجت الاسلام "محسن قمي" با بيان اين مطلب افزود: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سه ويژگي منحصر به فرد دارد. يكي اينكه علماي اين مركز از تحصيلات حوزوي و دانشگاهي در سطح مطلوبي برخوردارند. دوم اينكه تجربه بالاي ابن پژوهشگاه كه ما حصل دو دهه تلاش در جهت ايجاد وحدت حوزه و دانشگاه است و ويژگي سوم اعتمادي است كه مسئولين به اين پژوهشگاه مي توانند داشته باشند.
وي تصريح كرد: علما، فضلا و محققان اين پژوهشگاه افرادي هستند كه تحت تاثير هيچ تفكر سياسي قرار نمي گيرند و فقط به فكر پژوهش و تحقيق هستند. با توجه به اينكه دكتر "زاهدي" بسيار علاقمند به پيگيري مسئله اسلامي شدن دانشگاه ها و ارتباط حوزه و دانشگاه است اين پژوهشگاه مي تواند نقش كليدي در اجرايي شدن اين دو خواسته داشته باشد.
رئيس نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه ها گفت: در تحقيقات محققان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه كتب و منابع درسي مختلفي ديده مي شود ولي متن درسي به ندرت مشاهده شده است. بايد در اين زمينه فكري كرد. اين پژوهشگاه بايد در ارائه متون درسي نيز تلاش كند تا فعاليتش بازخورد بيروني داشته باشد.
وي اضافه كرد: برگزاري كرسي هاي مناظره، نهضت آزاد انديشي، جلسات هم انديشي استادان، برگزاري همايش هاي مشترك و ... مواردي است كه به گفتمان حوزه و دانشگاه كمك مي كند.
رئيس نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاهها خاطرنشان كرد: بايد يكسري امكانات به پژوهشگاه حوزه و دانشگاه داده شود تا بتواند نيروي بيشتري را جذب كند و به نقطه اتكايي براي تحول در علوم انساني تبديل شود.
نظر شما