دكتر "محمد باقر خرمشاد" در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار دانشگاهي "مهر" گفت: سازمان برنامه و بودجه براي بودجه نويسي و تخصيص بودجه به وزارت علوم و دانشگاه ها معادله اي نوشته است كه از آن معادله بر مي آيد كه سرانه فرهنگي هر دانشجو، 20 هزار تومان محاسبه شود. بايد ديد واقعا اين امر محقق مي شود يا خير؟!
وي افزود : معاونين دانشجويي و فرهنگي دانشگاه ها در زماني كه سرانه فرهنگي هر دانشجو1500 تا 2000 تومان بود از بودجه هاي قسمت هاي ديگر براي كار فرهنگي صرف مي كردند تا بتوانند متوسطي از برنامه هاي فرهنگي را ارايه دهند.
دكتر "محمد باقر خرمشاد" اضافه كرد : معاونين دانشجويي و فرهنگي دانشگاه ها اظهار مي كنند اگر بخواهند كار متعادل فرهنگي در حد استانداردهاي گذشته صورت گيرد به متوسطي در حدود 12 هزار تومان به ازاي هر دانشجو نياز است كه اگر رقم 20 هزار تومان محقق شود اميد است كه كارهاي فرهنگي متنوع، پويا و سازمان مند ارايه شود.
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم از تصميم ارايه طرح راه اندازي خانه هاي فرهنگ در خوابگاه هاي دانشجويي به هيات دولت خبر داد و گفت: خوب است خانه هاي فرهنگ خوابگاه هاي دانشجويي شامل نمايشگاه هاي صنايع دستي، ايران شناسي، محلي براي فعاليت هاي مذهبي، آمفي تئاتر، ويدئوكلوپ و ... باشند تا آن قدر تنوع كالاهاي فرهنگي وجود داشته باشد كه علايق مختلف جذب شوند.
دكتر "خرمشاد" در خصوص فعاليت هاي صنفي دانشجويان خاطرنشان كرد: انتظاري كه از شوراهاي صنفي مي رود اين است كه به عنوان نمونه اي از يك نهاد مدني در روندي رو به رشد و با روالي منطقي و خردمندانه به پيشرو مطالبات صنفي دانشجويان بپردازند.
وي بر سامان مند شدن شوراهاي صنفي تاكيد كرد و گفت: مطالعه كارشناسي دقيق و عميقي را در بحث شوراهاي صنفي به عنوان يكي از انواع كارهاي جمعي در دانشگاه شروع كرده ايم تا به سامان مند شدن آن ها كمك كنيم.
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم در خصوص ساختار تشكيلاتي شوراهاي صنفي اظهار داشت: يكي از سوالاتي كه مطرح مي شود اين است كه شوراهاي صنفي نهاد هستند يا تشكل؟
نظر شما