به گزارش خبرگزاري مهر از بيستمين دوره مسابقات بين المللي حفظ، قرائت و تفسير قرآن كريم خانم حوراء محمد ابابكر از ميهمانان اين مسابقات نحوه برگزاري اين مسابقات را رضايت بخش ارزيابي كرد.
حوراء كه يك پزشك و متخصص جراح زنان از كشور عربستان است تحصيلات دانشگاهي خود را در كشور هند سپري كرده است و در حال حاضر به همراه خانواده اش در كشور اردن زندگي مي كند و علاوه بر تسلط به سه زبان عربي، انگليسي و فرانسه از سن هفت سالگي حافظ كل قرآن كريم بوده است.
حوراء خاطر نشان كرد يكي از اشكالات حافظان قرآن در ايران اين است كه آنها انتظار دارند تا كل قرآن را در يك دوره كوتاه مدت شش ماهه حفظ كنند ولي اشكال اين كار اين است كه آنها به همان سرعت كه قرآن را ازحفظ مي كنند به همان سرعت نيز آن را فراموش خواهند كرد.
وي تصريح كرد كه سن حفظ قرآن در ايران بايد از سنين كم آغاز شود. وي افزود كه خود او در طي دوسال از 5 تا هفت سالگي كل قرآن را از حفظ كرده است.
وي در مورد روش يادگيري به فرزند خردسالش گفت: " فرزند من حفظ قرآن را از سوره هاي كوچك مانند حمد و توحيد شروع كرد و در حال حاضر هم روزها در خانه نوار قرائت قرآن رايك تا سه بار گوش مي كند و پس از آن پنج تا ده بار آن آيه را براي خود تكرار مي كند و پس از حفظ كامل نزد من مي آيد و آيه مورد نظر را براي من تلاوت مي كند".
يكي از مهمانان شركت كننده در مسابقات بين المللي قرآن كريم :
يادگيري و حفظ كوتاه مدت قرآن باعث فراموشي سريع آن مي شود
يكي از ميهمانان شركت كننده در بيستمين دوره مسابقات بين المللي قرآن كريم در تهران اظهار كرد كه يكي از بزرگترين ضعف هاي حافظين قرآن در ايران اين است كه انتظار دارند كل قرآن را در يك دوره كوتاه مدت شش ماهه از حفظ كنند.
کد خبر 27004
نظر شما