پديد آورنده كتاب " چهل پنجره " درباره امام رضا ( ع ) درگفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : نوشتن كتاب " چهل پنجره " سه سال طول كشيد و بعد از تحقيقات و زمان زيادي كه صرف نوشتن شد اين اثر آماده چاپ گرديد و نكته اي كه من به ناشر گفتم اين بود كه هرگز معجزات امام رضا (ع ) را ازمن نخواهيد و در رمان چهل پنجره هيچ اشاره اي به معجزات امام رضا (ع) نكردم و اين فلسفه اي كه در ذهن من بود كه ما ائمه را از كودكان ونوجوانان خيلي دور كرده ايم و ائمه شخصيتهاي آسماني و به دوراز دسترس شده اند ، به اين معنا كه من به عنوان يك انسان نمي توانم به ويژگيهاي يك شخصيت معصوم دسترسي پيدا كنم و به آنها نزديك شوم .
طاهره ايبد خاطرنشان كرد : درچهل پنجره كاملا معجزات امام رضا ( ع ) را كنار گذاشتم و رسيدم به اين كه اگرمي خواهم كتابي را براي بچه ها خلق كنم ، بايد شخصيت انساني اين بزرگوار را ارائه كنم كه سخت ترين بخش رمان بخش مناظره امام رضا (ع) با سران يهود بود كه ساده كردن به زبان مخاطبان خاص خود كار بسيار بسيارسخت و دشواري بود كه مخاطبان قدر و منزلت اين مناظره و كاري كه حضرت در آن مناظره انجام دادند را متوجه شوند و به همين دليل و فلسفه ذهنم كلا معجزات امام را حذف كردم و به شخصيت انساني اين بزرگوار پرداختم .
اين نويسنده به مهر ، يادآور شد : ديدگاه حاكم درحيطه سرمايه گذاريهاي كلان اين است كه اگر مي خواهيم كاري راشروع كنيم كه موفق باشيم يا بايد اولين باشيم و يا بهترين ، برگزاري جشنواره در كشور ما بعد از انقلاب خيلي بيشتر شده و ما به شكل هاي مختلف برنامه هاي مختلف را مي بينيم كه اجرا مي شود و متاسفانه بودجه هاي هنگفتي را هم در بر مي گيرند و هيچ حاصلي جز پر شدن كارنامه كاري بعضي از مسئولان ندارد اما مسئله اينجاست كه چند تا از اين جشنواره ها سعي كردند در نوع خودشان بهترين باشند ؟ ما چقدر حضور رسانه هاي گروهي رادر اين جا مي بينيم كه باعث شود كه جشنواره را مردمي شوند .
طاهره ايبد در پايان به مهر گفت : اگر قرار است جشنواره اي جريان سازي كند بايد از بعد اطلاع رساني قوي باشد . در حيطه مسائل فرهنگي اگر نگاه اقتصادي باشد موفق نخواهيم بود .
نظر شما