پوستر فيلم "مونيخ"
به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، اين فيلمساز سرشناس اعلام كرد از زماني كه تصميم گرفته رويدادهاي سال 1972 و مرگ ورزشكاران اسرائيلي را در المپيك مونيخ به تصوير بكشد، به خوبي ميدانسته كه در ميدان مين قدم ميگذارد.
او در گفتگو با راجر ابرت، منتقد نشريه شيكاگو سان تايمز، گفت كه اتهام منتقدان يهودي مبني بر اينكه او نگاهي يكسان به فلسطينيها و يهوديها داشته، كاملاً بياساس است.
اسپيلبرگ گفت: "كساني كه به تكيه به برابريهاي اخلاقي به فيلم حمله ميكنند همان افرادي هستند كه مي گويند ديپلماسي به منزله تمريني در بستر تساوي اخلاقي است و تنها پاسخ آن جنگ است. تنها راه مبارزه با تروريسم اين است كه از تروريستها نپرسيد چه كسي هستند و از كجا ميآيند. به اين ترتيب ميتوان آنها را از انسانهاي ديگر جدا كرد. به نظر من هر اقدام تروريستي نيازمند پاسخي محكم است، اما ما بايد به دلايل شكلگيري اقدامات تروريستي نيز توجه داشته باشيم. يكي از دلايلي كه ما قدرت تعقل داريم در اين امر خلاصه ميشود. درك كردن نياز به تصديق ندارد و نميتوان از درك كردن به عنوان كاهلي ياد كرد."
اين كارگردان در ادامه صحبتهايش افزود: "اگر من تنها به اين سبب كه يك رويداد را درك كردهام مورد حمله ديگران قرار بگيرم احساس ميكنم كه مورد نوازش آنها قرار گرفتهام."
استيون اسپيلبرگ در واپسين فيلم سينمايياش شرح حال گروهي از ورزشكاران اسرائيلي را روايت ميكند كه توسط فلسطينيها به گروگان گرفته ميشوند. زماني كه ماموريت يك تيم نجات آلماني با ناكامي مواجه ميشود، يازده تن از ورزشكاران كشته ميشوند.
نظر شما