۱۱ دی ۱۳۸۴، ۱۰:۴۰

عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي :

اصولگرايي را در صيانت و التزام عملي به اصول انقلاب مي‌دانيم// بايد دولت را ياري كنيم تا گردش نخبگان براي هميشه درطول حيات انقلاب نهادينه شود

سلطانپور عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي تاكيد كرد: ما اصولگرايي را در صيانت و التزام عملي به اصول انقلاب در مجموعه اجرايي كشور مي‌دانيم و اين را به عنوان يك تكليف در حال انجام هستيم.

به گزارش خبرگزاري"مهر"، مسعود سلطانپور در گفتگويي با بيان اين مطلب اظهار داشت: اين جمعيت معيار حركت خود را براصولگرايي قرار داده و لذا نزديكي و دوري ما به جريانها و گروه هاي سياسي به آشنايي و رفاقتهاي تاريخي و تقسيم ‌بندي‌ هاي مرسوم سياسي موجود نيست.

وي افزود: معيارهاي اصولگرايي منبعث از خط مشي و سياست‌هاي ترسيمي حضرت امام(ره) است كه آن هم مبتني بر انديشه‌هاي بنيادين و اصيل اسلام ناب محمدي(ص) است و اكنون مبين و تفسير كنند اين انديشه رهبر فرزانه انقلاب هستند كه در مقاطع مختلف دوران ولايتشان، به طور شفاف به اين مهم اهتمام ورزيده‌اند.

وي اضافه كرد: رويكرد جمعيت ايثارگران به سياست، رويكردي تكليفي و براساس وظيفه است و لذا نمي ‌توانيم جمعيت را يك حزب حرفه ‌اي تلقي كنيم كه معيارهاي خود را در تصاحب قدرت جستجو مي‌كند، بلكه جمعيت در عرصه سياست به دنبال صيانت ازاركان فكري تشكيل دهنده نظام اسلامي است، نظامي كه به عنوان بزرگترين دستاورد شيعه، محسوب مي‌شود.

مهندس سلطانپور تاكيد كرد: ما اصولگرايي را در صيانت و التزام عملي به اصول انقلاب در مجموعه اجرايي كشور مي‌دانيم و اين را به عنوان يك تكليف در حال انجام هستيم.

عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در پاسخ به اين موضع كه برخي تشكلهايي ديگر نيز خود را براساس اين مفهوم، اصولگرا مي‌دانند، گفت: ما رد نمي‌كنيم كه در تشكيلاتي مانند مجمع روحانيون مبارز يا تشكيلاتي مشابه آن، ويژگي‌هايي از اصولگرايي وجود دارد، وليكن عمده بحث ما اين است كه اصولگرايي را بايستي در مرحله عمل، مورد محك و ارزيابي قرار دهيم.

وي افزود: اعتقاد ممكن است وجود داشته باشد مانند اينكه در حوزه شخصي، ما گناه و ثواب را مي ‌دانيم ولي در حوزه عمل به گونه‌اي ديگر مشي مي‌ كنيم به عبارت ديگر ميزان مؤمن بودن‌ما با ميزان مسلمان بودن مان متفاوت است.

يعني هر چه قدر بتوانيم به خوبي هاي ملتزم باشيم و از بديها دوري كنيم، به اين ميزان مؤمن به آن اصول اعتقادي خواهيم بود.

مهندس سلطانپور خاطرشان ساخت: معيار محك اصولگرايي، عمل به اصول است و لذا در عرصه‌هاي مختلف مانند انتخابات، تقسيم قدرت، معارضه سياسي، ائتلاف سياسي و... بايستي بررسي كنيم كه به چه ميزان اصول اصول اعتقادي را مورد توجه قرار داده‌ايم.

وي افزود: به نظر مي‌رسد تفاوت جمعيت ايثارگران با برخي از تشكل ها در اين است كه براساس مرامنامه و اساسنامه ‌اش سعي خود را بر اين نهاده است كه در عمل نيز به طور تمام و كمال بر صراط اصولگرايي حركت كند.

منفصلي از اينكه با چه كساني پيش از اين رفاقت و آشنايي داشته و با چه كساني نزديكي تاريخي كمتر يا بيشتر داشته است.

وي اضافه كرد: ما اين را تعريف خاص و جديدي از اصولگرايي مي‌دانيم و آن را ضامن بقاي انقلاب و ارزشهاي انقلاب و بالندگي نظام برآمده از آن ارزشها مي‌دانيم.

عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با اشاره به برخي تقسيم‌بندي‌ها كه اصولگرايان را به دو طيف سنتي و نوگرا تقسيم كرده و جمعيت را در طيف نوگرا ذكر مي‌كنند گفت: اگر اين تقسيم‌ بندي را بپذيريم اين تقسيم ‌بندي براساس سليقه‌ ها و روش‌ها صورت گرفته است.

ما در جمعيت تلاش داريم با تكيه براصول انقلاب، با توجه به تغيير و تحولات كلي كه در جامعه وجود دارد، اقتضائات زممانه را درك نمائيم.

وي افزود: اصولا فقه ما نيز همينگونه است، اصولش ثابت است و در فروع، متناسب با زمان و نيازهاي زمان عمل مي‌كند، آنچنان كه در احكام مستحدثه، تعريف مي ‌كنيم. در سياست هم همين موضوع صادق ست يعني مبتني بر يكسري اصول تعريف شده، با درك و لحاظ اقتضائات زمانه، آن اصول را كار بردن نماييم.

مهندس سلطانپور يادآور شد: ارزيابي بنده اين است كه يكي از وجوه تمايز جمعيت ايثارگران با برخي از تشكلهاي اصولگرا، ميزان درك شرايط و اقتضائات زمانه توسط جمعيت و عدم تصلب روي يكسري معيارهايي است كه شايدمبتني بر برخي آشنايي‌هاي گذشته باشد.

وي افزود: ما اصولگرايي را بر اساس حافظه تاريخي‌مان تنظيم نمي‌كنيم، و لذا هيچ قسمي ياد نكرده‌ايم كه اگر امروز ياد ديروز كسي بر معيارهاي اصولگرايي بوده و يا هست، با او در آينده نيز بدون درنظر گرفتن نوع و ميزان التزام عملي او به اصول انقلاب هم جهت باشيم.

عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي، دولت دكتر احمدي ‌نژاد را يك فرصت منحصر به فرد تاريخي ذكر كرد و گفت: تمامي اركان جمعيت خود را موظف مي‌داند كه براساس معيارهاي اصولگرايي، عقلي، شرعي و... از اين دولت عدالت‌خواه حمايت نمايد.

وي افزود: در برخي مقاطع گذشته به جوان بودن يك مدير به عنوان نقطه ضعف مي‌نگريستنند و ليكن اكنون با حضور نسل دوم انقلاب در عرصه اجرايي كشور، بايد با تمام توان اين دولت را ياري كنيم كه گردش نخبگان براي هميشه درطول حيات انقلاب، نهادينه شود.

وي اضافه كرد: در مقاطعي از نيروهايي در دستگاه اجرايي كشور استفاده شد كه دلبستگي كمتري نسبت به انقلاب داشتند و نسل دوم كه در جنگ و عرصه‌هاي ايثارگراي، تمام موجودي و حيثيت خود را براي تداوم انقلاب به صحنه آورده بود، به صورت كمرنگ توانش، مورد استفاده قرار گرفت.

مهندس سلطانپور افزود: به دليل دلبستگي كمتر آن نوع مديران، به راحتي هم در اصول انقلاب دچار تجديد نظر و استحاله شدند وهم در پايبندي عملي به آن اصول سستي كردند. و لذا بدون هيچ مقاومت و چالش عقلاني، تئوري‌هاي غيربومي و غيرانقلابي و يا غربي را در بحث‌هاي توسعه پذيرفتند كه خسارتهاي بسياري را به كشور موجب شد.

وي افزود: نگاه ما به دولت احمدي‌نژاد اين است كه خواستار احيا، بالندگي و اعتلاي ارزشهاي انقلاب و انتقال آن به نسل سومي است كه مستقيما درگير مسايل انقلاب نبوده است.

وي تاكيد كرد: وظيفه انقلابي، اعتقادي و عقلاني ماست كه با تمام وجود از اين دولت حمايت كنيم و اگر نكته، انتقاد و ابهامي از اين دولت داريم، آن را به صورت برادرانه، مسوولانه و متعهدانه و يا هدف اصلاح و نه افساد و افشاءاز كانال‌هاي دوست، مستقل نماييم.

کد خبر 272468

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha