۱۱ دی ۱۳۸۴، ۱۳:۰۰

در دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم

"نقش اينترنت در پژوهش" بررسي شد

دومين كارگاه تخصصي مديريت اطلاعات با موضوع "نقش اينترنت در پژوهش" در قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" در قم، در همايش "نقش اينترنت در پژوهش" كه در سالن اجتماعات دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم برگزار شد دكتر كيوان كوشا، عضو گروه وب سنجي ايران تصريح كرد: كاربرد اينترنت در همة رشته‌ها سبب شده تا در حال حاضر بيش از يك ميليارد نفر درجهان از آن استفاده كنند.

وي در ادامه گفت: در سال 2000 ميلادي، 1/2 ميليارد صفحه وب در اينترنت فعال بوده اند كه روزانه 7 ميليون صفحه به آن اضافه مي‌شوند.

دكتر كوشا افزود: در سال 2000 ميلادي تعداد صفحات وب هر شش ماه يك بار دو برابر مي‌شدند ولي در حال حاضر تعداد اين صفحات هر 2 ماه يك بار 2 برابر مي‌شود.

وي همچنين منحصر به فرد بودن، روز آمد بودن، ارزش افزوده جستجو و دسترسي به اطلاعات چند رسانه‌اي را ازجمله اهميتهاي اينترنت در پژوهش ذكر كرد.

وي در ادامه تصريح كرد:‌در زمينه علوم اسلامي پايگاهي به نام اسلاميكوس(Index islamicos) فعال است كه اين پايگاه در زمينه مقاله‌هاي مربوط به علوم اسلامي و حوزه‌هاي مرتبط با آن يكي از بهترين سايت‌هاي بين‌المللي علوم اسلامي است.

دكتر كوشا، استفاده از راهنماي موضوعي و موتور كاوش در اينترنت را بهترين راه حل جهت پژوهش در اينترنت ذكر كرد. وي در پايان تصريح كرد: در عصر حاضر با انفجار اطلاعات وتوسعه اينترنت، ابزارهاي اينترنت عقب مانده و ناقص اند.

کد خبر 272603

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha