به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، جلالي كه در حاشيه جلسه علني امروز با خبرنگاران سخن مي گفت، اظهار داشت: روز يكشنبه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي جلسه مفصلي را با رئيس جمهور برگزار كرد و در ابتداي نشست، رئيس كميسيون د غدغه هاي نمايندگان عضو در حوزه سياست داخلي را مطرح كرد.
وي افزود: عمده دغدغه ها نارسايي هايي بود كه در برخي استانها وجود دارد و در اين زمينه تقاضا شد، به مساله رفع مشكلات مردم در اين استان ها به ويژه استان هاي كردستان، خوزستان و سيستان و بلوچستان و آذربايجان غربي بيشتر از گذشته رسيدگي شود.
جلالي اظهارداشت: در ادامه در خصوص مسايل هسته اي بحث شد و يادآور شديم كه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي در طول اين مدت تلاش كرد كه نقش جدي در حل موضوع ايفا نمايد.
وي گذراندن مصوباتي چون الزام دولت به برنامه ريزي براي توليد 20 هزار مگاوات برق اتمي برق اتمي و طرح تعليق اقدامات داوطلبانه در اين زمينه را از جمله اين تلاشها دانست.
مخبر كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در بخش ديگري از اين گفت و گو اظهار داشت: در جلسه مذكور همچنين درباره ضرورت رسيدگي بيشتر به وضعيت نيروهاي مسلح كشور بحث و تبادل نظر شد و نقاط قوت و آسيب پذير هر يك از قواي مسلح به اطلاع دكتر احمدي نژاد رسيد.
جلالي يادآور شد: مسايلي كه در سياست خارجي اخيرا پشت سر گذاشته شد، از ديگر مواردي بود كه هم رئيس و هم اعضاي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي درباره آن سخن گفته و نكاتي را متذكر شدند.
به گفته اين نماينده، احمدي نژاد در بخش هاي مختلف به نكات ذكر شده از سوي اعضاي كميسيون پاسخ داد و درباره توضيحات ارايه شده در بخش هاي مربوط به استانها متذكر شد كه سفرهاي استاني اش استمرار پيدا مي كند و مي تواند برخي از مشكلات را در جريان اين سفرها حل كند.
جلالي اضافه كرد: رئيس جمهور بحث تحول و تحرك در سيستم اداري كشور را بسيار مهم مي داند و معتقد است سيستم اداري كشور قابليت و كشش بسياري از مسايل را ندارد و نمي تواند همگام با ديدگاه ها و شعارها و برنامه هاي وي در روند تحولات حركت كند.
وي خاطرنشان كرد: رئيس جمهور در اين جلسه بر لزوم اصلاح و تحول جدي ساختار اداري و اجرايي كشور تاكيد كرد.
مخبر كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي گفت: در بحث مربوط به سياست خارجي نيز آقاي احمدي نژاد تاكيد داشت در طول دو دوره 8 ساله اي كه سياست تنش زدايي را در پيش گرفتيم، تلاش كرديم كه به نوعي به اروپايي ها نزديك شويم و به آنها اعتماد كنيم، اما اين روند عملا براي جمهوري اسلامي دستاوردي نداشت.
جلالي افزود: رئيس جمهور يادآور شد كه دوره هشت ساله اول با جريان ميكونوس خاتمه يافت كه عملا سياست خارجي ما در اواخر اين دوره به طور كامل به هم ريخت و در دوره دوم هم از آرمانهاي انقلابي خود دور شديم و به نوعي تحرك ما در دنياي اسلام كم شد.
اين نماينده اضافه كرد: رئيس جمهور تاكيد كرد كه ما بايد در قالب آرمانهاي اصيل انقلاب اسلامي و مسير امام خميني (ره) حركت كنيم.
وي تصريح كرد: احمدي نژاد متذكر شد در سخنراني نخست خود كه درباره اسرائيل انجام شد اظهارات او به طور كامل پخش نشد و ادامه داد من در آنجا تاكيد بر انجام رفراندوم و بازگشت همه فلسطيني ها به سرزمين هاي اشغالي داشتم.
جلالي گفت: رئيس جمهور معتقد بود كه نبايد ذره اي از آرمانهاي امام راحل دور شويم و در بحث هسته اي نيز بايد مواضع ما كاملا شفاف و صريح باشد و به همين دليل ما در گام اول فعاليت يو سي اف اصفهان را آغاز كرديم و اكنون در خصوص فعاليت سايت نطنز بر اين باوريم كه نبايد درباره اصل موضوع با كسي مذاكره كرد، بلكه مذاكرات ما فقط بايد درباره آن باشد كه حركت ما انحراف آميز نباشد.
وي اضافه كرد: رئيس جمهور تصريح كرد ما آماده مذاكره هستيم، اما آنها بايد توضيح دهند كه چطور مي شود كشورهايي كه خودشان سلاح هسته اي دارند، ما را از داشتن انرژي هسته اي كه حق مسلم ماست، منع مي كنند.
احمدي نژاد همچنين در خصوص هولوكاست بر مواضع قبلي خود تاكيد و پافشاري كرد و معتقد بود انعكاس اين اظهارات، هم در داخل و هم در خارج از مرزها انعكاس دقيقي نبوده است.
مخبر كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس يادآور شد: در اين جلسه نمايندگان هم نقطه نظرات خود را با رئيس جمهور در ميان گذاشتند و جلسه بسيار مفيد و مطلوب بود.
جلالي در خاتمه اظهار داشت: رئيس جمهور در صدد است بر اساس اين تجربه خوب، با همه كميسيونهاي تخصصي مجلس شوراي اسلامي جلسه برگزار كند، كه اين كار از مطالبات نمايندگان بوده است.
نظر شما