۱۸ دی ۱۳۸۴، ۱۱:۰۰

سايت بايرن بار ديگر تاكيد كرد؛

مونيخي ها در تهران با پرسپوليس ديدار مي كنند

مونيخي ها در تهران با پرسپوليس ديدار مي كنند

سايت باشگاه بايرن مونيخ بار ديگر بر حضور قهرمان بوندس ليگا در تهران براي ديدار دوستانه با پرسپوليس تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار "مهر" تيم بايرن مونيخ در حال حاضر براي سپري كردن اردوي زمستاني در دوبي به سر مي برد و پس از پشت سر گذاشتن اين اردو در تاريخ 13 ژانويه(23 دي ماه) راهي تهران مي شود تا ديداري دوستانه با تيم پرسپوليس ، باشگاه سابق علي كريمي به انجام رساند.

اين در حالي است كه بايرن قبل از سفر به دوبي در آخرين ديدار تداركاتي خود موفق شد در خانه "رات - ويس ارفورت" با نتيجه 4 بر يك به برتري دست پيدا كند.

از اين ديدار 18 هزار و 500 نفر ديدن كردند و سرخ ها موفق شدند با گل هاي والرين اسماعيل(دقيقه 12 از روي نقطه پنالتي)، پيزارو(63 و 64)و گوئررو(74) به برتري دست پيدا كنند. تك گل تيم ميزبان را نيز هبشتريت به ثمر رساند.

علي كريمي در اين ديدار كه ازجانب فليكس ماگات هفت بازيكن تعويضي داشت در زمين مسابقه حضور نيافت.

ديداردوستانه تيم هاي پرسپوليس و بايرن مونيخ ساعت 15 روزجمعه 23 دي ماه جاري درورزشگاه آزادي برگزارخواهد شد.

کد خبر 275386

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha