۱۸ دی ۱۳۸۴، ۱۱:۵۷

مرحله دوم آموزش حجاج از امروز آغاز مي شود

مرحله دوم آموزش زائران خانه خدا به منظور ارائه آگاهيهاي لازم در مورد انجام فرايض حج و پاسخ به سؤالات آنها از امروز، روز ترويه در عربستان آغاز مي شود.

به گزارش خبرنگار گروه دين و ا نديشه "مهر"، وزارت امور اسلامي و اوقاف و فراخوان و ارشاد عربستان مرحله دوم آموزش و آگاهي به زائران خانه خدا را از امروز آغاز مي كند.

به گزارش خبرگزاري محيط، اين وزارتخانه به منظور راحتي، سهولت، امنيت و اطمينان زائران در مناسك حج به آموزش آنها اقدام كرده است.

دكتر توفيق سديري معاون وزارت امور اسلامي و اوقاف عربستان اظهار داشت: از امروز كه روز ترويه است بيش از 20 مركز خاص و ويژه به منظور آموزشهاي اسلامي و آگاه كردن زائران از مناسك حج آماده فعاليت شده اند.

وي گفت: اين مراكز با اطلاع رساني در زمينه حج، مناسك مني، عرفات و همچنين پاسخگويي به سؤالات حجاج فعاليت مي كنند.

توفيق سديريافزود: اين وزارت علاوه بر آماده سازي 20 مركز اطلاع رساني ويژه و خاص، 50 دكه در مني، 38 دكه در عرفات، 8 دكه در مزدلفه ، از مكانهايي كه حجاج بيشتري در آنها حضور دارند، به خدمت رساني ديني مشغول هستند.

وي گفت: آگاهي دادن و آموزش حجاج هم به صورت مستقيم است و هم غيرمستقيم؛ مستقيم از طريق درسهاي علمي، سخنراني، خطابه هاي ديني و پاسخ به سؤالات شخصي انجام مي گيرد.

کد خبر 275441

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha