۱۸ دی ۱۳۸۴، ۱۲:۳۰

ستار اوركي با پروانه اي در مه در جشنواره فيلم فجر

ستار اوركي با پروانه اي در مه در جشنواره فيلم فجر

ستار اوركي گفت : موسيقي فيلم "پروانه اي در مه" كاري كاملاً حسي و رمانتيك است.

ستار اوركي، آهنگساز سينماي ايران، ضمن بيان اين مطلب در گفت وگو با خبرنگار سينمايي "مهر"، در مورد كارهايي كه در جشنواره امسال دارد، گفت : امسال موسيقي فيلمهاي " پروانه اي در مه " به كارگرداني محمد جواد كاسه ساز، "گزارش مريم" ساخته اسماعيل براري را ساخته ام و در حال حاضر مشغول ضيط موسيقي مجموعه "چه كسي به سرهنگ شليك كرد" به كارگرداني جواد اردكاني هستم .

وي در ادامه افزود : مجموعه "چه كسي به سرهنگ شليك كرد" در باره سالهاي 1356و 1357 است و به زندگي يكي از بازرسان زمان پهلوي پرداخته شده است و وي فردي خدمتگذار است و بعد از فهميدن فساد درون سيستم حكومت پهلوي به قتل مي رسد .

اين آهنگساز تاكيد كرد: موسيقي مجموعه حالتي نوستالوژيك وار دارد و همراه با اركستر بزرگي مشغول كار و ضبط هستم .

اوركي در مورد موسيقي "پروانه اي در مه " گفت : "پروانه اي در مه" اثري معنا گرا است و موسيقي كاملا حسي و رمانتيكي براي آن ساخته ام .

وي در مورد موسيقي "گزارش مريم " افزود : در حال حاضر ضبط موسيقي اين فيلم نيمه كاره مانده است و فيلم به علت مشكلات مالي در انجام كارهاي فني متوقف مانده است .

ستار اوركي افزود : براي ساخت موسيقي يك فيلم معمولا با كارگردان آن مشورت مي كنم وهنگامي كه دارم قطعات مربوط به موسيقي را مي سازم در پشت پيانو لحظه به لحظه با كارگردان فيلم در ارتباط هستم .

وي در مورد برگزاري جشنواره فيلم فجر گفت : حضور كارگردانهاي حرفه اي و با تجربه به نوعي دارد در هر برگزاري جشنواره  كم رنگ تر مي شود و اين جاي تاسف دارد، كارگردانهاي با تجربه و قديمي درحاشيه قرار گرفته اند و امسال شاهد هستيم فقط از ميان باتجربه ها ابراهيم حاتمي كيا فقط حضور دارد .

اين آهنگساز تاكيد كرد : سطح موسيقي سينمايي ايران در سطح بالايي قرار دارد و حتي گاهي با نمونه هاي خارجي و مقياس جهاني قابل رقابت است، به طور مثال موسيقي فيلم "شايد وقتي ديگر" كه استاد بابك بيات آن را ساخته است، در يك مقايس به مراتب بالايي از نظر ساخت موسيقيايي قرار دارد.

قابل اشاره است ستار اروكي نوازنده پيانو است و سالها است كه به تدريس موسيقي مي پردازد و مدتي هم به عنوان دستيار بابك بيات فعاليت مي كرده است و حدود پنج سال است كه به صورت مستقل به فعاليت ساخت موسيقي مي پردازد، از كارهاي او مي توان به  فيلمهاي "تارا و تب توت فرنگي"، "جنگ كودكانه"، "پيك نيك در ميدان جنگ" اشاره كرد.

کد خبر 275469

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha