بهگزارش خبرنگار مهر، مجید فرخی ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه پسماند مدیریت شهری در شهرستان زنجان افزود: شهرداری، محلی در اطراف روستای مهتر را جانمایی کرده است که عملیات دفع زباله و پسماند در آنجا انجام شود ولی متاسفانه آن محل معارض پیدا کرده و باید از دستگاه قضایی رای گرفته شود.
وی ادامه داد: مکانی که برای دفع پسماند مشخص شده ۷۰ هکتار است که ۲۶ الی ۳۰ هکتار از آن معارض پیدا کرده و این امر باعث شده که شهرداری نتواند در مکان مشخص شده کارخانه پسماند را ایجاد کند.
فرخی تاکید کرد: اگر موافقت اولیه در مکانیابی توسط اداره محیط زیست صورت بگیرد، شهرداری میتواند بدون هیچ مشکلی نسبت به احداث کارخانه پسماند و کمپوست اقدام کند.
وی با اشاره به اینکه پسماندهای پزشکی شامل دو دسته پسماندهای بیمارستانی و پسماندهای کلینیکها و ترزیقاتها است، افزود: در خصوص مشخص کردن نحوه دفع پسماندهای بیمارستانی مسئولیت برعهده مجموعه مدیریتی بیمارستان است که باید با رعایت ضوابط، تمهیداتی را برای بیخطر کردن پسماندها فراهم کند و در مطبها و ترزیقات و کلینیکها هم برعهده صاحب مطب است که نسبت به بیخطر کردن پسماندها اقدام کند.
فرماندار زنجان افزود: روشی که سازمان نظام پزشکی انجام داده، روش خوبی است؛ چراکه در این روش زبالهها جمعآوری شده و به مرکز تحویل داده میشود و بعد شهرداری نسبت به امحای آن اقدام میکند.
فرماندار زنجان تصریح کرد: بیمارستان موظف است در قبال خدماتی که شهرداری برای دفع زبالهها انجام میدهد، هزینه پرداخت کند و در این میان هر سه ماه شهرداری هزینه خدمات درخصوص دفع زبالهها را حساب کند و به ما ارجاع دهد و ما هزینه آنرا از دانشگاه علوم پزشکی بگیریم و به شهرداری پرداخت کنیم.
فرخی تاکید کرد: دو یا سه جرثقیل سقفی در بیمارستانها نصب شود تا حمل زبالهها بهداشتی باشد.
فرماندار زنجان افزود: سیستم حمل زباله بیمارستانها مکانیزه شود تا کارکنان شهرداری یا کارکنان خود مرکز درمانی زبالهها را داخل ماشین بگذارند.
فرخی با اشاره به نحوه دفع زبالهها در روستاها، گفت: در زنجان ۱۶۰روستای بزرگ داریم و در این میان باید دهیاران توانایی اینرا داشته باشند که محلی را برای دفع زبالهها با ضوابط زیست محیطی مشخص کنند.
فرخی افزود: زنجان جزو شهرهایی است که در آن به فضای ظاهری شهر بسیار توجه میشود و خدمات شهری در شهرداری خوب انجام میگیرد.
نظر شما