۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۲۷

هفتاد و نهمین نشست خبری اژه ای-۲؛

آزادی ۱۳۵ زندانی بیمه توسعه/ تعیین تکلیف بدهکار بزرگ بانکی

آزادی ۱۳۵ زندانی بیمه توسعه/ تعیین تکلیف بدهکار بزرگ بانکی

سخنگوی قوه قضائیه در ادامه هفتاد ونهمین نشست خبری درباره آخرین وضعیت پرونده بیمه توسعه و همچنین بدهکار بزرگ بانکی، توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین محسنی‌اژه‌ای درباره آخرین وضعیت پرونده بیمه توسعه گفت: بیمه توسعه مشکلاتی داشت و به خاطر عمل نکردن این بیمه به تعهداتش افرادی به زندان افتاده بودند که با همکاری خوب قوه قضائیه، دولت و تصمیمات شورای عالی بیمه و همچنین مکلف شدن بیمه مرکزی از سوی بیمه توسعه ۱۳۵ نفر از افرادی که بابت عمل نکردن این بیمه به تعهداتش راهی زندان شده بودند، آزاد شدند.

وی افزود: اقدام اخیری که متهم این پرونده انجام داده این است که ۲ ملک از املاک خود را با وکالت به بیمه مرکزی منتقل کرده تا سند انجام تعهداتش باشد. متهم مدعی است این دو ملک بیش از یک هزار میلیارد تومان ارزش دارد که البته این نظر خود متهم است و باید ادعای او مورد کارشناسی قرار گیرد.

سخنگوی دستگاه قضا در ادامه با اشاره به پرونده بدهکار بزرگ بانکی که ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان معوقه داشت، عنوان کرد: متهم این پرونده در بازداشت است و اخیرا به بانک پارسیان که بیشترین معوقات مربوط به این بانک بوده، وکالت داده تا بانک بتواند از طریق اموالش، بخشی از طلبش را برداشت کند.

محسنی‌اژه‌ای در ادامه به عفو و تخفیف مجازات محکومان زندان ها در اعیاد مختلف با پیشنهاد رئیس قوه قضائیه و موافقت رهبر معظم انقلاب خبر داد و اظهار کرد: از ابتدای سال ۹۴ تاکنون در مناسبت های مختلف و با مکانیزم‌های پیش‌بینی شده در قانون، عفوهایی با تایید رهبر معظم انقلاب انجام شده است که بر این اساس، تاکنون ۳۹۳ زن مجرم مشمول عفو قرار گرفته اند و بیش از این تعداد هم مشمول تخفیف مجازات واقع شده اند.

سخنگوی قوه قضائیه در ادامه با هشدار به خانواده هایی که در دستگاه قضا پرونده دارند توضیح داد: متاسفانه افرادی بر سر راه خانواده هایی که دارای پرونده های کیفری و حقوقی هستند، قرار می گیرند و ادعا می کنند در قبال دریافت مبلغی پول می توانند مشکل پرونده را حل کنند. بنده به خانواده ها و این افراد هشدار می دهم که قوه قضائیه با جدیت با این افراد برخورد می کند. افرادی که با جعل عنوان و معرفی خود به عنوان افراد ذی‌نفوذ نه تنها گرهی از مشکلات پرونده‌های قضایی و حقوقی باز نمی کنند، بلکه باعث کندی در رسیدگی به پرونده نیز می شوند.

وی تاکید کرد: بر همین اساس، تاکنون افرادی که با جعل عنوان در دادگاه ها حضور داشتند و خود را افراد ذی‌نفوذ معرفی می کردند، شناسایی و بازداشت شدند و تحقیقات از آنها همچنان ادامه دارد.

سخنگوی دستگاه قضا در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در مدتی که از نشست قبلی تاکنون می گذرد، ۴ نفر از قضات متخلف با حکم محکمه عالی انتظامی قضات و مکانیزم های پیش‌بینی شده، محکوم اعلام شده و از سوی قانون سلب صلاحیت قضایی شده اند.

محسنی‌اژه‌ای تاکید کرد: همانطور که قبلا نیز گفته بودم دستگاه قضایی در سال ۹۳ و ۹۴ با تمرکز بیشتر بر روی مبارزه با فساد در درون و بیرون قوه قضائیه اقدام خواهد کرد و تاکنون موفق به شناسایی ۴ نفر از قضات متخلف شده است.

کد خبر 2760208

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha