به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین محسنیاژهای در ادامه هفتادونهمین نشست خبری خود در خصوص فعالیتهای غیرمجاز برخی موسسات بانکی اظهار کرد: در هر حال یک کمیته فراقوهای تشکیل شده که وضعیت موسسات و شرکتهای اعتباری را به صورت ویژه بررسی می کند.
وی تصریح کرد: برخی از این موسسه ها که به صورت طبیعی نمی توانند اقدامات پولی انجام دهند، در صورتی که بانک مرکزی از آنها شکایت نکند، ممکن است وضعیتشان به درازا کشیده شود. بنابراین مواردی که بانک مرکزی احساس میکند، خلاف است، باید شناسایی و شکایت لازم از آنها صورت گیرد.
سخنگوی قوه قضائیه در ادامه با اشاره به اینکه در طول ۳ سال گذشته با کمک بانک مرکزی برخی از موسسات با هم ادغام شده و تشکیل یک بانک را داده اند، افزود: در مشهد هم مقدمات همین کار فراهم شده که برخی از موسسات با شرایطی ادغام شوند و یک بانک جداگانه را تشکیل دهند و یا در بانک های موجود ادغام شده و فعالیت های مالی خود را ادامه دهند.
محسنیاژهای در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره اینکه ماده ۲۱۱ قانون برنامه پنجم بخشی از وظایف را به عهده قوه قضائیه گذاشته که از آن جمله می توان به آموزش همگانی قوه قضائیه از طریق صدا و سیما و یا تخصصی کردن ضابطان قضایی اشاره کرد، چرا اجرایی نمی شود و دلیل این اجرا نشدن چیست؟، نیز توضیح داد: اینطور نیست، مصاحبههایی که صورت می گیرد و هشدارهایی که من در نشست های خبری خود، به مردم می دهم، نوعی از آموزش همگانی دستگاه قضایی است که از طریق صدا و سیما به آن دست یافته ایم، اما اینکه آیا به نقطه مطلوب رسیده ایم یا نه، باید اعلام کنم که نه، هنوز به نقطه مطلوب نرسیده ایم.
سخنگوی دستگاه قضا در ادامه درباره بحث تخصصی کردن ضابطان قضایی و اقداماتی که در این زمینه صورت گرفته نیز تصریح کرد: در بحث تخصصی کردن ضابطان، اقداماتی صورت گرفته، اما اگر بر اساس قانون جدید آئین دادرسی کیفری بخواهیم بررسی کنیم، باید منتظر باشیم تا اول تیر ماه اصل قانون اجرا شود.
وی همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری درباره اینکه آیا با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات افرادی از دستگاه قضائی هم استعفا می دهند، ادامه داد: هنوز خیلی زمان داریم، اما معمولا بین قضات افرادی هستند که بخواهند در انتخابات شرکت کنند، در هر صورت زمان برای استعفا خیلی مانده است.
سخنگوی قوه قضائیه درباره پرونده جیسون رضاییان نیز گفت: دادگاه این متهم فردا با حضور وکیل، مترجم و متهمان دیگر این پرونده برگزار می شود، اما من از بیان محتوای پرونده وی، معذورم.
محسنیاژهای درباره تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد مطرح و بیان کرد: طرحی در مجلس مطرح شده و تعداد از نمایندگان با قوه قضائیه صحبت کردند، قوه قضائیه با کلیت تشکیل این سازمان موافق است که یک دستگاه واحد برای مبارزه با مفاسد اقتصادی داشته باشیم، البته طرح اولیه مجلس ایرادتی داشت، که ما آن ایرادات را متذکر شدیم و برخی از آنها نیز اصلاح شد. طبعا اگر اشکالاتی که خلاف قانون اساسی است، مرتفع شود، قوه قضائیه از تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد استقبال کرده و همکاری های لازم را با آن خواهد داشت.
نظر شما