به گزارش خبرنگار مهر، علی رجبی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع شهرستان چالوس که در شهرداری مرزنآباد برگزار شد گفت:با تشکیل ستادی که با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری برگزار شده است از این پس طلاقها بهصورت تفکیکی و ماهانه ثبت و اطلاعرسانی شود.
مدیرکل ثبت احوال استان از کاهش هفت درصدی ولادت در دوماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل در چالوس خبر داد وگفت: بر اساس آمار ارائه شده آمار طلاق در دو ماهه امسال ۳۵درصد رشد داشته است و در واقع به ازای هر چهار واقعه ولادت دو واقعه طلاق بهثبت رسیده که نشان از پیری جمعیت در این شهرستان دارد.
رجبی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور در امر تشویق به ازدواج از کاهش ۶ درصدی ازدواج در مدت مشابه دو ماه در چالوس خبر داد و گفت: در زمینه طلاق در شهرستان چالوس در دوماه نخست سالجاری ۳۰ درصد کاهش طلاق را نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد بودیم.
وی با اشاره به اینکه در طرح تفکیک ماهانه طلاق در مدت مشابه دوماه سالجاری ۵۹ مورد واقعه طلاق در شهرستان چالوس به ثبت رسیده است، خاطرنشان کرد: با تفکیک زوج و زوجه از این تعداد طلاق ۲۲ زوج شهری و چهار زوج روستایی بودند و تعداد زوجهها نیز در این واقعه به تفکیک ۲۱ نفر شهری و شش نفر روستایی بودند.
مدیرکل ثبتاحوال مازندران با بیان اینکه ۸۱ درصد از آمار طلاق در مدت دوماه نخست امسال در حوزه شهری و حدود ۱۹درصد نیز روستایی بوده است اظهار داشت: از ۵۹ مورد طلاق ثبت شده در مدت دوماه امسال در شهرستان چالوس ۲۳ مورد بومی و بقیه نیز غیر بومی بودند.
وی در ادامه با تفکیک وضعیت شغلی آمار طلاق گیرندگان در مدت دوماه نخست سالجاری در شهرستان چالوس خاطرنشان کرد: در بخش مربوط به شغل از ۵۹ واقعه طلاق ثبت شده در بخش زوج یکنفر کارمند، ۵۴ نفر کار آزاد و شش نفر نیز در بخش سایر مشاغل مجبور به طلاق شد و در قسمت بانوان نیز ۴۵ زوجه خانهدار، سه نفر کارمند و ۹ نفر نیز سایر مشاغل بوده اند.
رجبی با اشاره به سطح تحصیلات زوجین چالوسی که در دوماه نخست امسال از یکدیگر جدا شدندبیان کرد: از مجموع ۵۹مورد طلاق شهرستان چالوس در این مدت ۴۹ درصد افراد زیر دیپلم و ۱۴ درصد نیز دارای تحصیلات کارشناسی و ارشد بودند.
وی با مقایسه آمار مروبط به وقایع ولادت و وفات در مدت مشابه سال قبل در شهرستان چالوس گفت: در سال گذشته ۹۹.۸ درصد ثبت واقعه وفات بود که امسال به ۹۹.۳ درصد رسید و در واقعه ولادت نیز از ۹۹.۸ درصد به ۹۹.۶ درصد کاهش داشتیم.
مدیرکل ثبت احوال استان بر ارائه آمار دقیق از سوی شهرداران، بخشداران، دهیاران، بهورزان، بیمارستانها و آرامستانها تاکید کرد و گفت: با ارائه آمار درست از سوی این بخشها به ثبت احوال ما نیز از وقایع زودتر مطلع شده و در کوتاهترین زمان ممکن آنها را به ثبت می رسانیم.
وی با مخالفت از طرح استقرار نمایندگی در برخی از بخشها و شهرهای استان گفت: از زمان تصدی بهعنوان مدیرکل ثبتاحوال استان ۱۳ دفتر نمایندگی را تعطیل کردم چرا که این طرح در واقع کاری خدماتی و پستی بود که علاوه بر اینکه مردم را دچار سرگردانی و بطالت زمان میکرد، یک نیرو نیز وقت خود را بیهوده در این دفاتر سپری میکرد.
مدیرکل ثبتاحوال مازندران در زمینه درخواست مردم بخش مرزنآباد برای استقرار دفتر نمایندگی ثبت احوال در این بخش خاطرنشان کرد: در صورتیکه یک ساختمان به ثبت احوال هبه شود ما نیز امکانات، تجهیزات و نیروی کار را در اختیار آنها میگذاریم و در قالب یک اداره آن را مستقل میکنیم تا دیگر نیاز نباشد که افراد برای اجرای امور به شهرستان چالوس مراجعه کنند.
نظر شما