محمد جهانتیغی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آموزش های فنی و حرفه ای در تغییر نگرش دانش آموزان به بازار کار فردا، پر کردن اوقات فراغت آنان و همچنین در توانمند سازی دانش آموزان بسیار مؤثر است که با توجه به شرایط سیستان و بلوچستان باید به طور جد به آن توجه شود.
وی افزود: با توجه به تعطیلی مدارس و دانشگاه ها بهترین راه پرکردن اوقات فراغت و جلوگیری از هدر رفت زمان، کسب مهارت است که در این راه، پتانسیل و زیرساخت لازم در مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان برای استفاده مطلوب و بهره مندی بهینه از اوقات فراغت وجود دارد.
جهانتیغی گفت: باید بتوانیم در این برهه از زمان با تغییر زیربنای فکری جامعه و کسب مهارت های کاربردی و کارآفرینی، به توسعه فضای کسب و کار رونق بخشیده و شغل ایجاد کنیم.
وی کارآفرینی را موجب توسعه اقتصادی دانست و گفت: برای دستیابی به جامعه پویا و با تحرک باید توجه ویژه به کارآفرینی، روحیه خواستن، ایجاد کردن و مستقل بودن را در جوانان و دانش آموختگان ایجاد کرد تا وابستگی، بی اعتمادی به خود، ناتوانی و بی تفاوتی نتواند جلوه کند.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان بیان کرد: علاقه مندان می توانند تا ۱۵ خرداد با مراجعه به مراکز فنی و حرفه ای برای شرکت در طرح غنی سازی اوقات فراغت ثبت نام کنند.
وی یدر پایان یادآور شد: همچنین دستگاه های اجرائی نیز می توانند به صورت مستقیم نسبت به ثبت نام فرزندان همکاران اقدام و اسامی افراد را طی لیستی به مدیریت فنی و حرفه ای استان اعلام کنند که در برنامه ریزی های کلاسی گنجانده شوند.
نظر شما