۱۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۰۷

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی:

دبیرخانه شرکای اجتماعی تشکیل می شود

دبیرخانه شرکای اجتماعی تشکیل می شود

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: دبیرخانه شرکای اجتماعی با هدف ارتباط مستمر و سازنده با جوامع کارگری و کارفرمایی تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر،برگزاری جلسات همفکری و تبادل نظر باتشکل‌های کارفرمایی از سال گذشته در سازمان تأمین اجتماعی دنبال می‌شود و در این جلسات نمایندگان تشکل‌ها و سازمان‌های کارفرمایی و بخش خصوصی کشور به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود در رابطه با سازمان تأمین اجتماعی می‌پردازند.

در جلسه اخیر برگزار شده بین نمایندگان تشکل‌های کارفرمایی و سازمان تأمین اجتماعی، دکترسیدتقی نوربخش، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از ایجاد دبیرخانه شرکای اجتماعی در این سازمان خبر داد و گفت: هدف از ایجاد این دبیرخانه برقراری تعاملات و تبادل نظر سازنده با تشکل‌ها و شرکای اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی است.

نوربخش گفت: کارگران و کارفرمایان ذی‌نفعان و صاحبان اصلی سازمان تأمین اجتماعی هستند و تعامل مناسب با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی باعث افزایش اعتماد شرکای اجتماعی شده است و باید برای گسترش همکاری‌ها و افزایش هرچه بیشتر این اعتماد بکوشیم.

وی با بیان اینکه استفاده از فن‌آوری اطلاعات در سازمان تأمین اجتماعی در حال پیشرفت است، افزود: کارهایی که در زمینه IT در سازمان در حال انجام است را با دقت پیگیری می‌کنم و با ارایه خدمات به صورت الکترونیک بسیاری از هم پوشانی ها، تخلفات و مشکلات موجود حل خواهد شد.

وی تصریح کرد: این سازمان از دوران طلایی خود در مبحث ITعقب مانده است اما با کارهایی که انجام داده ایم در حال حاضر یک میلیون و ۲۰۰ هزار کارفرما لیست بیمه خود را از طریق اینترنت پرداخت می کنند و این گام خوبی برای سازمان تأمین اجتماعی در بحث فن آوری اطلاعات و ارایه خدمات غیر حضوری است.

تغییر رویکردی در تأمین اجتماعی آغاز شده که جای خوشحالی دارد

رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: تغییر رویکردی در تأمین اجتماعی آغاز شده که جای خوشحالی دارد، اما خیلی ها از آن بی اطلاع هستند و بهتر است دیگران نیز بدانند و این موضوع مورد توجه قرار گیرد.

غلامحسین شافعی، پیشنهاد کرد برای ایجاد یک ائتلاف گسترده میان بخش خصوصی و تأمین اجتماعی، در استانها میان اتاق بازرگانی و تشکل ها هسته ای ایجاد شود و برای شروع کار اتاق بازرگانی تهران جلسه توجیهی برگزار کند.

وی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی و همچنین ما فعالان اقتصادی مشکلاتی داریم، اظهار داشت: عاملان اصلی بروز این مشکلات در حاشیه امن قرار دارند.

شافعی افزود: مدیران اقتصادی اندیشه نیکوکاری دارند که اگر اعتماد میان تأمین اجتماعی و کارفرمایان بوجود بیاید، تغییر این دیدگاه در یک نگاه نیکوکارانه مورد توجه قرار می گیرد.

همکاری و تعامل خوبی بین کانون های کارفرمایی و سازمان تأمین اجتماعی وجود دارد

در ادامه نایب رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایان ایران نیز گفت: همکاری و تعامل خوبی بین کانون های کارفرمایی و سازمان تأمین اجتماعی وجود دارد.

مهندس محمد عطاردیان افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سهم بهداشت و درمان بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی را پرداخت نمی کند و ما خواهان پرداخت این سهم توسط این وزارتخانه هستیم.

وی اظهار داشت: تشکیل دبیرخانه شرکای اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی لازم و ضروری است و با تشکیل آن می توانیم مشکلات و مسایل را حل کرده و در تصمیم گیری ها با یکدیگر تعامل داشته باشیم.

سیاست گذاری و مدیریت سازمان تأمین اجتماعی باید با مشارکت ذینفعان انجام شود

مشاور اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران تغییر دیدگاه و نحوه برخورد با ذینفعان این سازمان را اولین اقدام در راستای اصلاح و تغییر دیدگاه جامعه نسبت به تأمین اجتماعی دانست و گفت: ذینفعان در سیاست گذاری و مدیریت سازمان تأمین اجتماعی باید متناسب با سهم آنان مشارکت داده شوند.

علاء میرمحمدصادقی تصریح کرد: متأسفانه در گذشته به دلایل مختلف بین شرکای اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی حالت تعارض و تقابل وجود داشت که باید برای رفع این مشکل اقدامات لازم صورت گیرد.

همکاری کارفرمایان با سازمان تأمین اجتماعی باید جدی گرفته شود

دبیر کل و عضو هیأت مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایان اظهار داشت: همکاری کارفرمایان با سازمان تأمین اجتماعی باید جدی گرفته شود و از نظرات آنها استفاده شود.

مروج حسینی، تصویب قوانین مناسب را زمینه‌ساز بهبود فضای کسب و کار و رونق اقتصادی دانست و گفت: قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار به سختی تصویب شد و اتاق بازرگانی هم خیلی تلاش کرد تا آن را به نتیجه برساند.

وی با اشاره به ماده ۳ این قانون اظهار داشت: اگر سازمان ها بخواهند تصمیم بگیرند باید ذینفعان آن را مورد مشورت قرار دهند و این مسأله باید مورد توجه قرار گیرد.

جامعه کارفرمایی به تمام وظایف خود در قبال سازمان تأمین اجتماعی عمل می‌کند

عضو انجمن صنفی مدیران صنایع گفت: جامعه کارفرمایی در قبال سازمان تأمین اجتماعی و بر اساس مبانی آکچوئری و محاسبات بیمه‌ای این سازمان به تمام وظایف خود عمل می‌کند.

موسی بیات با بیان اینکه مشکلات سازمان تأمین اجتماعی باید از زبان دیگران مطرح شود، اظهار داشت: در برنامه ششم توسعه که در حال تدوین در مراجع قانونی است، باید دقت کنیم تا از تکالیف بی‌موردی که به ضرر سازمان تأمین اجتماعی است جلوگیری شود.

بیات تصریح کرد: نگارش قوانین اصل نیست، بلکه نحوه اجرای آن مهم است و افراد مهم نیستند بلکه عملکرد آنان حایز اهمیت است.

سازمان تأمین اجتماعی باید سالانه ۷۰ هزار میلیارد تومان حق بیمه دریافت کند

مشاور و مدیر کل اتاق تشکل های اتاق بازرگانی تهران گفت: سازمان تأمین اجتماعی ۱۳ میلیون نیروی شاغل را تحت پوشش دارد که اگر قانون به درستی اجرا شود، بایستی سالانه ۷۰ هزار میلیارد تومان بابت ۳۰ درصد حق بیمه به تأمین اجتماعی پرداخت شود.

عیدیان، افزود: منابع برای سازمان تأمین اجتماعی موجود است اما مشکل ما قانون گریزی و عدم اجرای قانون به معنای واقعی است. اگر این قوانین را اجرا کنیم و اهداف قانونگذار و سیاست‌های اعلام شده محقق شود، فرهنگ قانونمندی رواج پیدا خواهد کرد و برای ارباب رجوع و شرکای اقتصادی امنیت خاطر ایجاد می شود.

وی اظهار داشت: سرمایه شرکای اقتصادی امانتی در دست سازمان تأمین اجتماعی است که باید به خوبی از آن بهره برداری شود تا قدرت سازمان در ارائه خدمات تقویت شود و با ایجاد توازن منابع و مصارف پاسخگوی تعهدات خود در قبال نیروی کار باشد.

تأمین اجتماعی متعلق به افرادی است که در این سازمان سرمایه‌گذاری کرده‌اند

عضو هیات مدیر خانه صنعت، معدن و تجارت ایران مالکیت اموال سازمان تأمین اجتماعی را متعلق به تمام افرادی دانست که در این سازمان سرمایه گذاری کرده اند.

آرمان خالقی، دخالت دادن شرکای اجتماعی در تصمیم گیری‌ها و مدیریت سازمان تأمین اجتماعی را یکی از بزرگترین خواسته‌های جامعه کارفرمایی برشمرد و افزود: اگر تصمیمات این سازمان بدون همفکری با کارفرمایان اتخاذ شود، جامعه کارفرمایی و تأمین اجتماعی روبروی هم قرار می گیرند.

وی اظهار امیدواری کرد در دوره فعلی مدیریت سازمان ریشه و دلایل بروز تخلفات و مجراهایی که باعث شده بود فرد یا گروهی بتوانند از طریق آن تخلفاتی در این سازمان مرتکب شوند شناسایی و ریشه‌یابی شده و نتایج دادگاه منتشر شود تا اعتماد جامعه کارگری و کارفرمایی به این سازمان جلب شود.

قانون تأمین اجتماعی باید به درستی برای کارفرمایان شرح داده شود

دبیر اجرایی اتاق اصناف تهران با اشاره به اینکه این تشکل کارفرمایی ۴۰۰هزار واحد صنفی با پروانه را تحت پوشش دارد، اظهار داشت: اگر قانون به درستی برای این واحدها شرح داده شود، کارفرما آن را بخوبی اجرا می‌کند.

میرخانی، افزود: تعامل بین سازمان و کارفرما مثبت است و در زمانی که فردی می خواهد پروانه کسب بگیرد و به ما مراجعه می کند مقررات سازمان تأمین اجتماعی را به او آموزش می‌دهیم تا با قوانین این سازمان آشنا شود.

اتخاذ تصمیمات در سازمان تأمین اجتماعی درست است اما در عمل تغییر چندانی دیده نمی‌شود

عضو اصلی هیأت مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایی ایران با انتقاد از عدم تغییر در روند اجرایی امور در شعب و منابع مدیریتی سازمان تأمین اجتماعی گفت: نگاه سازمان در تصمیمات درست است اما در اجرا متأسفانه تغییر چندانی دیده نمی شود.

حمید رضا سیفی، افزود: سازمان تأمین اجتماعی در رابطه با بزرگترین شرکای اجتماعی خود یعنی کارفرمایان باید پاسخگو باشد و توضیح دهد که چه کارهایی انجام داده است.

وی به بدهی دولت به سازمان اشاره کرد و  گفت: سازمان تأمین اجتماعی باید مشخص کند که این رقم بدهی را دولت با چه سازو کاری قرار است به تأمین اجتماعی برگرداند و آیا سازمان تأمین اجتماعی در این خصوص اقدامی کرده است؟

نمایندگان سازمان تأمین اجتماعی در هیأت‌های ادارت کار باید حق امضاء داشته باشند

مدیر اجرایی هماهنگی اتحادیه های صنفی تهران با بیان اینکه نمایندگان سازمان تأمین اجتماعی در هیأت تشخیص مطالبات و حل اختلاف باید حق امضاء داشته باشند، گفت: وقتی قرار است از این سازمان مستمری بگیرند چرا به نماینده آن حق امضاء نمی‌دهند.

احمدی اظهار داشت: با پیگیری‌های قانونی در دولت و مجلس باید شرایطی فراهم شود تا نماینده سازمان تأمین اجتماعی در هیأت تشخیص مطالبات و حل اختلاف ادارت کار یکی از عناصر اصلی باشد.

وی با اشاره به احیای شورای عالی تأمین اجتماعی گفت: در صورت احیاء این شورا تعداد اعضاء رسمی در کل کشور باید مشخص شود و نمایندگان کارفرمایان با در نظر گرفتن نقش آنها در اشتغال نیروی کار و پرداخت حق بیمه انتخاب شوند.

محمد جعفری با تشکر از احیای معاونت فرهنگی و برگشت به ساختار گذشته، گفت: این کار دریچه امیدی برای شرکای اجتماعی سازمان است و برای بالا بردن بهره‌وری سازمان تأمین اجتماعی و همچنین ارتقاء شاخص‌های مختلف مربوط به سازمان تأمین اجتماعی باید چاره اندیشی شود.

تعامل سازنده و خوبی با شرکای اجتماعی داریم

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی گفت: سازمان تأمین اجتماعی نگاه نوین به مشارکت و تعامل دوطرفه دارد و تعامل این سازمان با شرکای اجتماعی، سازنده و خوب است.

منصور اعتصامی افزود: همزبانی و همدلی با شرکای اجتماعی را از سال ۹۳ آغاز کردیم و در سال گذشته جلسات متعددی با کارفرمایان برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه برای ایجاد دبیرخانه شرکای اجتماعی برنامه‌ریزی‌های مبسوطی انجام شده است، تصریح کرد: یکی از مشکلات ما عدم ارایه اطلاعات درست به بیمه شدگان و شرکای اجتماعی است که برای حل این مسئله برنامه‌هایی در معاونت فرهنگی و اجتماعی تدوین شده است.

قانون ملاک کار ما در سازمان تأمین اجتماعی است

در ادامه این نشست معاون فنی و درآمد سازمان تأمین اجتماعی نیز گفت: ملاک کار ما در سازمان تأمین اجتماعی قانون است و به تمام وظایف و تعهدات قانونی خود عمل خواهیم کرد.

محمد حسن زدا اظهار داشت: برای ارایه خدمات مناسب به کارفرمایان در حال حاضر در سال دو بار بیلان کارفرمایان اخذ شده و میزان بدهی به آنان اعلام می شود تا بتوانند با سهولت بیشتری این مبلغ را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کنند.

وی با اشاره به دریافت حق بیمه از مزایای انگیزه‌ای بیمه شدگان اظهار داشت: این موضوع بر اساس روال قانونی و با استعلام از معاونت حقوقی ریاست جمهوری در دستور کار تأمین اجتماعی قرار گرفته و با اجرای این قانون یکی از خواسته‌های برحق جامعه کارگری و بیمه شدگان تأمین اجتماعی محقق شده است.

کد خبر 2764709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha