به گزارش خبرنگار مهر، عباس برزگر ابراهیمی ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران رسانه های استان که در مجتمع شهید آوینی برگزار شدT با اشاره به اعزام کاروان استان قزوین به مرقد امام در سالروز ارتحال معمار کبیر انقلاب بیان کرد: بافت زائرین قزوینی مرقد امام همگون نیست و بسیار متفاوت است به این ترتیب که همه در این کاروان ها دانشجو، دانش آموز، روستایی و یا شهری نیستند بلکه از همه اقشار مختلف در این کاروان حضور دارند.
جانشین راهبردی سپاه صاحبالامر(عج) استان قزوین ادامه داد: این کاروان دربردارنده طیف وسیعی از روحانیون، اساتید دانشگاه، دانشجویان تا روستاییان و افراد عادی است.
برزگر ابراهیمی افزود: پروسه انتقال این تعداد از زائران با دشواری های مخصوص به خود روبه رو است چنانکه مسئله ثبت نام از داوطلبان بی شمار و تهیه ادوات و وسایل نقلیه لازم برای انی تعداد زائر مطرح است.
این مسئول بیان کرد: پس از ورود زائران به حرم امام در آنجا نیز باید مقدمات اسکان و برگشت این جمعیت انبوه فراهم شود از این رو سالانه پیش از ورد زائران قزوین به حرم، پیش قراولان ما در مرقد امام مستقر می شوند و همه کارهای مقدماتی، خدماتی و امنیتی را بطور کامل انجام می دهند.
جانشین راهبردی سپاه صاحبالامر(عج) استان قزوین با اشاره به تعداد زائرین قزوینی حاضر در حرم امام در سالروز ارتحال، گفت: بیش از ۱۱ هزار نفر از استان قزوین همزمان با سالروز رحلت امام به مرقد امام خمینی(ره) اعزام می شوند.
وی ادامه داد: تمامی این زائران از طریق ۲۳۰ اتوبوس، ۱۰۰ مینی بوس به مرقد امام اعزام خواهند شد که در این بین ۷۰ دستگاه نیز شامل ماشین های پشتیبانی آمبولانس و راهور می شود و در مجموع حدود ۴۰۰ وسیله نقلیه در این سفر به تهران اعزام خواهد شد.
جانشین راهبردی سپاه صاحبالامر(عج) استان قزوین گفت: در زمینه اعزام زائران همت و همکاری همه دستگاه های استان بسیار خوب و فعال بود اما در این میان تنها مشکل ما بحث محدودیت اتوبوس بود که هم باید پاسخگوی زائران می شد و هم پاسخگوی هموطنانی که در ایام تعطیلات قصد مسافرت دارند.
این مسئول در پایان افزود: از آنجا که همه زائران به هر حال توقع دارند هر ساله شرایط مناسب تر و بهتر باشند امیدواریم در این دوره نیز این مراسم با شکوه خاصی برگزار شود ضمن اینکه سپاه برای افرادی که نتوانسته اند به مرقد امام اعزام شوند برنامه های متعددی را در قزوین تدارک دیده است.
نظر شما