به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر شامگاه دوشنبه در جلسه کمسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان اظهار داشت: ورود قاچاق به استان صدمات زیادی را به حوزه اقتصاد و امنیت کشور وارد می کند که دیگر جبران پذیر نخواهد بود.
وی افزود: برای توسعه و شکوفایی اقتصاد و پایداری هر چه بیشتر امنیت باید از ورود کالاهای نامرغوب و نامناسب به استان و به تبع آن کشور جلوگیری کنیم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان بیان کرد: نوع برخورد با قاچاق باید به سمت برخورد با اقلام ممنوعه ای همچون مشروبات الکلی، سلاح، مهمات، تجهیزات پلیسی و کالاهایی که سلامت مردم را به خطر می اندازند برود.
آشناگر یادآور شد: برخی از کالا ها هم که مسافران برای خرید شخصی خود به همراه دارند و شامل کالاهای ممنوعه و غیر عرفی نمی شود نیاز نیست که با جدیدت برخورد شود چرا که مصرف شخصی و کالای معقول بوده است.
وی ادامه داد: ایجاد بازارچه هایی برای فروش کالاهای وارداتی از مرز کردستان در دیگر شهرستان های استان ضروری است و این کار هم اشتغال ایجاد می کند و هم مانع مهاجرت منفی از شهرستان هایی همچون بیجار و قروه می شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان گفت: یکی دیگر از اولویت های کاری استان این است که همه شهرستان های استان باید از امتیازات مربوط به مرزی بودن استان بهره مند شوند تا بستر توسعه و اشتغال به طور مساوی ایجاد شود.
آشناگر اظهار داشت: متاسفانه به دلیل عدم وجود بازارچه های مرزی و ورود قاچاقی آنها برخی کالاهای تقلبی در شهرستان های مرزی استان وجود دارد که متاسفانه بازاریان به این موضوع توجه ندارند که توزیع این کالاهای با کیفیت پایین و فروش آن به اقتصاد همان شهر آسیب می زند.
وی افزود: معیشت مرزنشینان وابسته به تجارت کالا است و این تجارت باعث حضور مسافرانی از دیگر استان ها، تبادل فرهنگی و گسترش گردشگری می شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان بیان کرد: نباید با ورود کالاهای بی کیفیت این بستر فرهنگی و تجاری را در استان از دست داد و انتظار می رود با مشارکت خود مرز نسینان با بحث قاچاق کالا به جد مقابله شود.
آشناگر در پایان سخنان خود در این نشست یادآور شد: یکی از راه کارهای اصلی مقابله با قاچاق کالا و ارز مشارکت مردمی در مرزهای استان است که به حمدالله این امر تا حدودی محقق شده است.
نظر شما