۱۶ خرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۲۴

فراخوان مقاله فصلنامه علمی ـ تخصصی خانواده‌پژوهی

فراخوان مقاله فصلنامه علمی ـ تخصصی خانواده‌پژوهی

فصل‌نامه علمی- تخصصی خانواده‌پژوهی به عنوان تنها فصل‌نامه حوزه مطالعات زن و خانواده دانشگاه تربیت‌مدرس بر آن است امکان دانش‌افزایی را برای دانشجویان فراهم سازد.

فصل‌نامه علمی- تخصصی خانواده‌پژوهی به عنوان تنها فصل‌نامه حوزه مطالعات زن و خانواده دانشگاه تربیت‌مدرس در پی تحقق هدف قطب‌سازی در رشته مطالعات زنان، بر آن است امکان دانش‌افزایی را برای دانشجویان رشته مطالعات زنان فراهم سازد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فصل‌نامه علمی ـ تخصصی خانواده‌پژوهی به عنوان تنها فصل‌نامه حوزه مطالعات زن و خانواده دانشگاه تربیت‌مدرس در پی تحقق هدف قطب‌سازی در رشته مطالعات زنان، بر آن است تا با بررسی مسایل و مشکلات مختلف حوزه زنان و خانواده در قالب سرمقاله، مقالات علمی، گزارش‌ و یادداشت‌های علمی و معرفی کتب مرتبط در این حوزه، امکان دانش‌افزایی را برای دانشجویان رشته مطالعات زنان فراهم سازد.

اولین شماره فصل‌نامه خانواده‌پژوهی در زمستان ۱۳۹۳ منتشر شد.

مقالات منتشرشده در این شماره عبارت‌اند از: 

۱. جایگاه مقاصد شرعی در حقوق خانواده، دکتر زهره کاظمی؛

۲. بررسی مصادیق ورود حاکم به حریم خصوصی خانواده، دکتر عباس کلانتری، سمیه آهنگران؛

۳. واکاوی پیامدهای اعتقادی- دینی فمینیسم با تأکید بر نابودی بنیان خانواده، مهدیه محمدتقی‌زاده؛

۴. بررسی انتقادی رویکرد فمینیسم به خانواده، نسیم‌السادات محبوبی‌شریعت‌پناهی، الهام وحیدی؛

۵. بررسی تحلیلی طلاق به درخواست زن و نحوه رسیدگی به آن در قوانین خانواده، زهرا سمیعی  زفرقندی؛

۶. بررسی فقی- حقوقی آثار و پیامدهای ازدواج با غیر مسلمان، دکتر طوبی شاکری‌گلپایگانی، معصومه افضلی؛

۷. بررسی گرایش‌ها و نگرش‌های متفکران اسلامی حول جایگاه زنان، دکتر عزت‌السادات میرخانی، زهرا رعیت‌رکن‌آبادی.

در بخش مصاحبه نیز «ضرورت رویکرد ویژه و تخصصی به حوزه‌ مسایل زنان و خانواده» در گفت‌وگو با دکتر عزت‌السادات میرخانی مورد بررسی قرار گرفته است.

همچنین در این فصل‌نامه دو یادداشت با عنوان «ضرورت مطالعات اسلامی در حوزه مسایل زنان» به قلم دکتر نهله‌غروی‌نائینی و «جنبش دفاع از حقوق زن درگفتمان مقام معظم رهبری» به قلم راحله کاردوانی منتشر شده است. در انتهای این شماره از فصل‌نامه نیز فعالیت‌ها و کارنامه انجمن علمی دانشجویی مطالعات زنان در سال ۱۳۹۲-۱۳۹۳ در قالب گزارش و توسط معصومه افضلی مورد بررسی قرار گرفته است.

هیئت تحریره نشریه متشکل از اساتید دانشکده علوم‌انسانی دانشگاه تربیت‌مدرس و سایر اساتید رشته‌های مرتبط ازجمله اساتید گروه مطالعات زنان، اساتید گروه حقوق و روانشناسی، و همچنین گروه‌های جامعه‌شناسی و علوم‌تربیتی هستند.

از آن‌جایی‌ که شماره دوم فصل‌نامه به‌زودی منتشر خواهد شد علاقه‌مندان به دریافت فصل‌نامه و یا همکاری با آن می‌توانند از طریق آدرس سایت http://www.modares.ac.ir/culture/vfo ایمیل anjoman.ws@modares.ac.ir با همکاران فصل‌نامه ارتباط برقرار کرده و یا به نشانی بزرگراه جلال‌ آل‌احمد، دانشگاه تربیت‌ مدرس، دانشکده علوم‌ انسانی، اتاق ۱۱۴ مراجعه کنند.

کد خبر 2768789

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha