به گزارش خبرنگار مهر، علی عموزاد مهدیرجی بعدازظهر سه شنبه در جمع اصحاب رسانه استان گلستان اظهار کرد: در راستای منویات مقام معظم رهبری و سیاست های ابلاغی ایشان در حوزه سلامت و تاکید دولت، در سال جاری ده ها پروژه عمرانی، درمانی، بهداشتی، آموزشی و فرهنگی در حوزه سلامت افتتاح خواهد شد.
عموزاد مهدیرجی افزود: پروژه های عمرانی در نظام اقتصادی، اهمیت زیادی دارند و حجم بالایی از اعتبارات به پروژه ها اختصاص می یابد.
وی ضمن اشاره به نقش خیرین در ایجاد پروژه ها بیان کرد: تمامی پروژه های عمرانی تعریف شده در سال ۹۴ بر اساس برنامه ریزی دقیق اجرایی می شود و پایان سال هیچ پروژه نیمه تمام عمرانی در حوزه سلامت نخواهیم داشت.
وی تصریح کرد: در سال جاری خدمت رسانی به مناطق محروم به نحو شایسته تری نسبت به سال گذشته اجرا می شود و در راستای پیگیری سریع و به موقع منابع و اعتبارات، پروژه های عمرانی بر اساس زمانبندی تاریخ اتمام و بهره برداری گزارش شده است.
دغدغه ما در طرح تحول سلامت، رضایت مردم بوه است
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: ملاک تصمیم گیری ها در تدوین برنامه ریزی و تعیین بودجه در نقشه راه سلامت استان در دانشگاه علوم پزشکی، بر اساس نیازهای واقعی مردم بوده است.
عموزاد مهدیرجی افزود: با هدف کارآمدی بین بودجه بندی و توسعه، تناسب و همخوانی وجود دارد و از توقع محوری به سمت برنامه محوری حرکت می کنیم.
وی از رتبه شاخص دانشگاه علوم پزشکی استان در طرح تحول نظام سلامت خبر داد و اظهار کرد: بر اساس ارزیابی وزارت بهداشت، این دانشگاه از نظر کمی و کیفی در اجرای طرح تحول سلامت با وجود نارسایی های موجود، جزو دانشگاه های شاخص بوده است.
وی با بیان اینکه رضایت مردم مهم ترین دغدغه ما بوده است تصریح کرد: این دانشگاه جزو پنج دانشگاه برتر و پایلوت کشور در بحث طرح تحول نظام سلامت بوده است.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان در ادامه به آمار اشتغال اشاره کرد و گفت: در سال ۹۳، ۱۸۵ نفر جذب و ۸۴ نفر برای بهورزی و خانه های بهداشت مشغول به کار شده اند.
برطرف شدن نیاز دارویی بیماران صعب العلاج
علی عموزاد مهدیرجی از افزایش اعتبارات عمومی دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: در سال گذشته اعتبارات عمومی ما ۴۲ درصد نسبت به سال ۹۲ رشد داشته و به بیش از ۱۹۵ میلیارد تومان رسیده است.
عموزاد مهدیرجی همچنین به افزایش رشد اعتبارات عمرانی اشاره و تصریح کرد: در سال ۹۳، اعتبارات عمرانی نسبت به سال ۹۲، ۴۸ درصد افزایش داشته است.
وی درباره میزان اعتبار طرح تحول سلامت گفت: در ۱۰ ماهه نخست اجرای طرح تحول نظام سلامت در گلستان، ۸۳ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی از برطرف شدن مشکلات دارویی بیماران صعب العلاج خبر داد و بیان کرد: نیاز به داروهای تخصصی بیماران سرطانی در بیمارستان های استان برطرف شده است و تقریبا دغدغه ای از این بابت وجود ندارد.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: ساخت و تکمیل یکصد و ۱۶ خانه بهداشت در روستاها در سال گذشته صورت گرفته و از این نظر جزو سه استان برتر کشور بوده ایم.
افتتاح بیمارستان سوختگی و مراکز جامع سلامت در هفته دولت
عموزاد مهدیرجی یادآور شد: یکی از برنامه های بزرگ در نقشه راه سلامت استان، استقرار کلینیک تخصصی و فوق تخصصی در سطح استان بوده که سال گذشته در سه شهرستان گرگان، گنبدکاووس و علی آبادکتول راه اندازی شده است.
وی افزود: انتظار داریم، شهرستان گرگان به عنوان مرکز استان به ظرفیت ماهانه ۲۰ هزار ویزیت سرپایی برسد.
وی همچنین بیان کرد: بیمارستان ۲۰ تختخوابی سوختگی گرگان با مساحت بیش از ۵ هزار متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان در هفته دولت امسال افتتاح می شود.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان در پایان گفت: ۵ مرکز جامع سلامت با ظرفیت اورژانس ۱۱۵ و درمانگاه تخصصی در ۵ نقطه استان شامل مناطق الغدیر و اوزینه گرگان، شهرستان های دلند، رامیان و نوکنده با اعتبار کل ۶ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.
نظر شما