به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی اکبر پورفتح اله با تاکید بر ارزش کار انسان دوستانه اهدای خون، گفت: این نگاه داوطلبانه می تواند منشاء تحول جهانی باشد. آسایش روانی جامعه در دنیا با اتکا به حرکات داوطلبانه و انسان دوستانه پیش می رود و هر سرمایه گذاری در این زمینه با ارزش است.
وی افزود: سازمان انتقال خون ۴ هزار کارمند ندارد بلکه یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر وابسته و دلبسته سازمان هستند. زیرا با احساس مسئولیتی بی نظیر اهدای خون را برنامه ثابت زندگی خود قرار داده اند و برای این کار برنامه ریزی می کنند و شیوه زندگی خود را تغییر می دهند و باعث تغییر و تحول در جامعه می شوند.
پورفتح اله ادامه داد: اهدای داوطلبانه بدون چشمداشت این ظرفیت را دارد که جامعه ای بهتر بسازد و رد پای این افراد در اهدای خون سالم، ساخت مدارس، رفع نیازهای مردم ضعیف، مهار آتش سوزی ها و تلاش برای محیط زیست دیده می شود.
مدیر عامل سازمان انتقال خون ضمن تقدیر از فرهنگ سازی به زبان بومی در استان کردستان و تعامل با بزرگان دینی آنان در سیستان و بلوچستان گفت: بهترین نیروها، آگاه ترین پرسنل و خوش برخورد ترین و خوش پوش ترین آنان باید در بخش اهدا کنندگان باشند و برنامه ریزی های پایگاه های استانی باید به سمت مراکز بزرگ و مجهز اهدای خون باشد که مرکز تشریفات ویژه پذیرش اهداکنندگان وجود داشته باشد و این مراکز مفرح ترین بخش سازمان باشد.
وی افزود: اهداکننده وقتی به مرکز می آید نباید مشکل جای پارک یا نگرانی نگهداری کودکانش را داشته باشد و همه اینها باید برای اهدا کنندگان برنامه ریزی شود.
پورفتح اله گفت: به جای ارسال واحدهای سیاری به صورت مکرر و کم بازده می توان با راه اندازی کمپین های بزرگ اهدای خون به صورت یک یا چند مقطع در سال نتایج بهتری گرفت.
مدیر عامل سازمان انتقال خون تاکید کرد: برای به دست آوردن خون سالم و پیشگیری از کمبود خون به خاطر سالمندی جمعیت باید برنامه ریزی ها به سمت ترویج اهدای خون در جمعیت متولدین بعد از سال ۷۳ که بعد از واکسیناسیون هپاتیت به دنیا آمده اند سوق پیدا کند.
وی همچنین به برنامه ریزی برای ماه مبارک رمضان و پیشگیری از کمبود خون در این ایام تاکید کرد.
نظر شما