۲۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۱۹

آیت‌الله مصباح یزدی:

تحول در پژوهشهای حوزه نیازمند ورود جدی متخصصان حوزوی است

تحول در پژوهشهای حوزه نیازمند ورود جدی متخصصان حوزوی است

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: تحول در پژوهش های حوزه علمیه نیازمند افرادی است که در این زمینه متخصص باشند تا بتوانند به ایجاد تحول و نوآوری در حوزه های علمیه بپردازند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی روز چهارشنبه در دیدار با معاونان پژوهش حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه پیشرفت های علمی که در حوزه‌های علمیه ایجاد شده از ثمرات آرمان‌های امام خمینی(ره) است، اظهار کرد: آرمان‌های امام (ره) سبب شد تا حوزه‌های علمیه به رشد و توسعه مناسبی دست پیدا کنند.

وی افزود: بررسی موقعیت پژوهش در حوزه علمیه قبل از انقلاب و پس از انقلاب نشان دهنده اثرات فعالیت های دینی این بخش در جامعه است.

آیت الله مصباح یزدی با بیان اینکه آموزش و پژوهش در حوزه‌های علمیه هیچ گاه متروک نبوده، تصریح کرد: از گذشته بزرگان در حوزه‌های علمیه سبب پیشرفت حوزه علمیه و ترقی آن شدند، اما باز هم باید تلاش کنیم.

امام خمینی(ره) و تلاش برای ارتقاء جایگاه روحانیت

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با اشاره به اقدامات شاه در راستای تضعیف روحانیت، عنوان کرد: در زمان رژیم شاه به دلیل مبارزه و مخالفتی که این رژیم با روحانیت و نهادهای دینی حوزه‌های علمیه داشت این نهاد مهم تضعیف شد.

وی اضافه کرد: در زمان شاه، علما خانه‌نشین شدند و در روزنامه ها مورد تمسخر قرار گرفتند و به لباس مقدس روحانیت اهانت می‌شد.

به گفته این استاد سطوح عالی حوزه، امام خمینی (ره) و علما در راستای ارتقای جایگاه روحانیت در جامعه تلاش زیادی کردند.

آیت الله مصباح یزدی ادامه داد: به برکت انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) روحانیت به جایگاه اصلی خود برگشت و امروز از ارزش و جایگاه بالایی در جامعه برخوردار است.

طلاب برای رفع نیاز به کارهای علمی بپردازند

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بهره بردن از افراد مجرب در نشر فعالیت های پژوهشی در حوزه های علمیه تصریح کرد: تحول در پژوهش های حوزه علمیه نیازمند افرادی است که در این زمینه متخصص باشند تا بتوانند به ایجاد تحول و نوآوری در حوزه های علمیه بپردازند.

آیت‌الله مصباح یزدی با بیان اینکه پیشرفت های علمی در دنیای کنونی با انگیزه های مادی صورت می گیرد، اظهار داشت: در زمینه دین نیز برخی اقدامات با انگیزه های مادی ایجاد می شود.

وی یادآور شد: امروزه پیشرفت در جاهایی صورت می گیرد که پشتوانه آن مادیات باشد که در زمینه پیشرفت دین استفاده از مادیات بیش از اندازه سبب ضربه به دین می‌شود.

استاد سطوح عالی حوزه به طلاب علوم دینی توصیه کرد که برای رفع نیاز و نه درآمدزایی به کارهای علمی بپردازند.

وی عنوان کرد: در زمینه اقدامات علمی و دینی باید با توجه به نیاز، امکانات و حقوق را در نظر بگیریم تا در زمینه فعالیت های علمی به پیشرفت برسیم.

کد خبر 2774729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha