به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله موموندی عصر چهارشنبه در دومین کارگروه تخصصی زنان و خانواده اظهار داشت: یک موافقت نامه بین وزیر جهاد کشاورزی و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده امضا شده که به خاطر احساس تعهدی که نسبت به زنان روستایی داریم این موافقت نامه را در جهاد کشاورزی لرستان در حوزه بانوان روستایی اجرایی کردیم.
وی سرفصل این موافقت نامه را ارتقاء مهارت های شغلی زنان متناسب با نیازهای جامعه و خانواده دانست و عنوان کرد: قرار بود در زیربخش انتخاب، آموزش و سامان دهی زنان تسهیل گر توسعه روستایی دو نفر انتخاب شده و این کار را انجام دهند که ما در استان لرستان پنج نفر را برای این کار اختصاص دادیم.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با اشاره به اینکه تعهد لرستان برای ایجاد کارآفرینی برای زنان روستایی ۳۶۰ نفر ساعت بوده است، ادامه داد: در این بخش ما ۵۲۲ نفرساعت ارائه خدمات کردیم.
موموندی یادآور شد: همچنین در زمینه تقویت نقش زنان در توسعه کشاورزی پایدار باید ۳۶۰ نفر آموزش می دادیم که موفق شدیم به ۸۳۳ نفر را آموزش دهیم.
وی با اشاره به اینکه در مورد زنان تسهیل گر عشایر تعهدی برای لرستان در نظر گرفته نشده است، تصریح کرد: بند دوم این موافقت نامه مشارکت در برپایی همایش ها، نمایشگاه ها، کارگاه ها و جشنواره ها در زمینه امور زنان و خانواده در عرصه های داخلی و بین المللی است که حضور زنان کارآفرین لرستانی در نمایشگاه منطقه ای اصفهان از جمله فعالیت های استان در این زمینه بود.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان افزود: همچنین هفت مورد مشارکت در نمایشگاه های درون و برون استانی از دیگر فعالیت های ما در این حوزه است.
موموندی با اشاره به برگزاری چهار کارگاه آموزشی برای زنان کارآفرین استان، خاطرنشان کرد: به مناسبت هفته جهاد کشاورزی نیز یک نمایشگاه با موضوع کارآفرینی زنان در استان برپا شده که زنان کارآفرین حضور خیلی فعالی در برپایی این نمایشگاه دارند.
وی به در دستور کار بودن یک پروژه فنی ترویجی توانمندسازی بانوان روستایی اشاره کرد و بیان داشت: ما بانوان روستایی را به سه گروه تقسیم کردیم که گروه اول بانوانی هستند که علاقه به وارد شدن در عرصه های اقتصادی اجتماعی نیستند و کار خانه داری انجام می دهند.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان بانوان علاقمند به ورود در عرصه های اجتماعی اقتصادی را گروه دوم دانست و عنوان کرد: این گروه باید آموزش ببینند و تشویق و ترغیب شوند و بسترها برای فعالیت آنها فراهم شود.
موموندی بانوانی که وارد عرصه های اجتماعی و اقتصادی شده اند را گروه سوم زنان روستایی دانست و ادامه داد: طرح توسعه کشت زعفران در لرستان با بهره گیری از توانمندی زنان روستایی در دستورکار است که امیدواریم خوب در استان عملیاتی شده و نتایج آن را ببینیم.
وی همپوشانی و تکرار مکررات در دستگاه های مختلف را از معضلات امور بانوان دانست و تصریح کرد: همچنین تغییر سریع بخشنامه ها و قوانین و مقررات یکی از مشکلات در این حوزه در استان است.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان تصریح کرد: در فضای نهادی و ساختاری نیازمند همکاری بیشتری در رابطه با مسائل بانوان هستیم.
نظر شما