۲۴ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۲۵

در آستانه شروع فصل تعطیلات؛

طرح های سالم سازی دریا در گیلان مورد بازدید مسئولان قرار گرفت

طرح های سالم سازی دریا در گیلان مورد بازدید مسئولان قرار گرفت

انزلی - مدیران کل امور اجتماعی و امور روستایی استانداری گیلان در راستای ساماندهی به وضعیت سواحل استان، از طرح های سالم سازی دریا بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان شامگاه شنبه در بازدید چهار ساعته از این سواحل گفت: نگاه ملی نسبت به سواحل استانهای شمالی کشور وجود دارد.

یونس رنجکش با اشاره به اینکه یکی از اهداف مهم در راستای سیاست های سال گذشته، ایجاد مدیریت منسجم در سواحل است اظهار کرد: در این راستا در سال جاری  با آمادگی بیشتری کار را شروع کرده و درخصوص آموزش ناجیان غریقی که در طرحهای سالم سازی دربا فعالیت خواهند کرد، اهتمام لازم انجام شده است.

وی افزود: همگی ناجیان غریق در طرح های سالم سازی دریا دارای مجوز فعالیت و کارت شناسایی و با لباسهای متحد الشکل هستند تا بتوانیم هم  اقدامات پشگیرانه را در دستورکار داشته باشیم و هم اقدامات توسعه طرح های ساحلی صورت گرفته باشد.

رنجکش با بیان اینکه سالها دریا رها شده بوده و کسی توجهی به این مسئله نداشته تصریح کرد: در این سالها سوء استفاده هایی نیز در خصوص بهره برداری از سواحل صورت گرفته بود که از سال ۹۳ بامتولی گری وزارت کشور و نظارت معاونت سیاسی استانداری، تحت هدایت استاندار وضعیت سواحل ساماندهی شده است.

سرپرست اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی استان  با اشاره به اینکه  نگاه ملی نسبت به سواحل استانهای شمالی کشور وجود دارد اضافه کرد: باید ازظرفیتهای ساحل برای تولید نشاط اجتماعی و همگرایی های اجتماعی ودر کنار آن آموزشهای لازم استفاده کنیم و اجرای این برنامه ها چیزی نیست که در طول یک تا دوسال انجام شود بلکه نیاز به زمان بیشتری وجود دارد تا بتوان از این ظرفیت نهایت بهره برداری را انجام داد.

رنجکش با اشاره به تمرکز بر تکمیل برنامه های فرهنگی و عمرانی در سواحل تاکید کرد: در سال جاری بیشتر تمرکز بر روی تکمیل اجرای برنامه های فرهنگی، عمرانی و اجتماعی در هر شهرستان است که در ۹ شهرستان، حداقل یکی از این طرح ها اجرایی می شوند.

مدیرکل امور روستایی گیلان نیز در این بازدید با تاکید براینکه برای استفاده بهینه از فضاهای موجود باید بستر لازم فراهم شود گفت:اولویت ما توجه به سرمایه های انسانی است و در این زمینه نگاه انتفاعی وجود ندارد.

عسگر حسنی پور با اشاره به نحوه اجرای طرح های سالم سازی دریا تصریح کرد: با توجه به اینکه اعتبارات ساماندهی سواحل از طریق دولت تامین می شود، نیاز است تا اولا محدوده مورد نظر در اختیار و تحت مدیریت دهیاری قرار گرفته و ثانیاً با مصوباتی که از شورا اخذ می شود، این طرح ها کاملا قانونی شود در صورتی که سرمایه گذار نیز قصد ورود داشته باشد باید توسط شورای روستا و دهیار و در نهایت بخشداری تاییدو معرفی شود.

وی با تاکید براینکه مدیرت طرح های ساحلی روستایی با دهیاران است افزود :تمام تلاش ما براین خواهد بود که هم دهیاری از این بخش ذینفع باشد و هم بستری فراهم شود که مردم از ساحل و دریا استفاده بهینه داشته باشند و از همه مهمتر اینکه در سال جاری غریق نداشته و خاطره بدی برای کسی بوجود نیاید.

حسنی پور اضافه کرد: بخشی از امور از قبیل پرداخت حقوق نجات غریقها درحیطه وظایف اداره کل امور اجتماعی استان است و ما  اعتبارات  لازم در بخش عمرانی و ایجاد ابنیه را مصوب می کنیم و لازم است که دهیاریها برآوردی را در خصوص هزینه ها انجام داده و در شورا تصویب کنند و این مصوبات را از طریق بخشداری و فرمانداری به استانداری اعلام کرده تا بتوانیم هرچه بهتر سواحل را برای بهره برداری بیشتر مردم آماده کنیم.

کد خبر 2778090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha