به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار اردبیل بعد از ظهر یکشنبه در این نشست با تاکید به اینکه فعالیت های سیاسی به فضاهای مجازی گرایش پیدا کرده است، افزود: با این وجود هیچ دستور العمل مشخصی برای برخورد با تخلفات وجود ندارد.
جواد زنجانی خواستار تدوین دستور العمل مشخص در آستانه انتخابات با هدف سلامت انتخابات و پرهیز از شایعات و تخریب کاندیداها شد.
وی در عین حال با بیان اینکه احزاب و گروه های متعدد سیاسی خواستار برگزاری جلسات و گردهمایی ها هستند، خواستار مشخص سازی ساز و کار فعالیت احزاب و نحوه ارائه مجوز برای برگزاری جلسات شد.
در این مراسم فرماندار مشگین شهر نیز با تاکید به ضرورت ساماندهی فضاهای مجازی افزود: در حال حاضر فعالیت هایی خارج از چارجوب قانون صورت می گیرد و ساز و کار مشخصی برای برخورد وحود ندارد.
ابراهیم امامی در عین حال به ضرورت تخصیص اعتبارات مناسب به شهرستان های مرزی شد و تاکید کرد: به منظور ارتقا ایمنی نیازمند تخصیص اعتبارات مناسب هستیم.
در این جلسه فرماندار گرمی نیز با تاکید به مدیریت مناسب فضاهای مجازی گفت: در برخی مواقع جو سازی بر علیه مسئولان صورت می گیرد و باید تمهیداتی برای مقابله فراهم شود.
محمود علایی با بیان اینکه این شهرستان به شهرستان سد سازی شهرت یافته از ساخت بزرگ ترین سد خاکی و هشت سد دیگر در گرمی خبر داد.
فرماندار نیر نیز با طرح درخواست برگزاری دوره های آموزشی ویژه فرمانداران و بخشداران در سطح استان تصریح کرد: برای حفظ شان فرمانداری ها بهتر است هزینه های برگزاری انتخابات به صورت واقعی عملیاتی در اختیار فرمانداران قرار گیرد.
در ادامه فرماندار خلخال به ضرورت برنامه ریزی منطقه ای برای توسعه شهرستان های محروم تاکید کرد و افزود: بی توجهی به این مهم و بی توجهی به توسعه روستاها مشکلات قابل توجهی را به دنبال داشته است.
علی نظری با بیان اینکه رشد جمعیت در خلخال منفی است، اضافه کرد: سرانه درآمد در این شهرستان نیز کمتر از میانگین استان است و متاسفانه با خیل عظیم مشکلات فقط ۸۵ میلیارد ریال اعتبار به این شهرستان اختصاص یافته است.
فرماندار پارس آباد نیز با تاکید به ضرورت اصلاح ساختار فرمانداری ها اضافه کرد: اصلاح ساختار کند است و در حال حاضر برخی بخشداری ها حتی ساختار ندارند.
مهدی احمدی با اشاره به مخروبه بودن اکثر ساختمان های فرمانداری ها خواستار تخصیص تجهیزات مناسب و همچنین درآمد مناسب برای فرمانداری ها شد.
همچنین فرماندار نمین نیز به ضرورت مشخص سازی رفتار و مسئولیت مدیران در قبال احزاب در قالب یک آیین نامه مشخص تاکید کرد.
سید مهدی جوادی افزود: قبلا اعتبار ویژه مرزی در قالب اعتبارات امنیتی به شهرستان های مرزی پرداخت می شد که قطع شده است و انتظار ما تخصیص مجدد این اعتبار است.
فرماندار کوثر نیز به ضرورت توجه به محورهای مواصلاتی این شهرستان تاکید کرد و گفت: در انتخابات ریاست جمهوری ۵۰ درصد مردم این شهرستان به آقای روحانی رای داده اند.
تاکید فرماندار سرعین نیز توجه دولت به اقتصاد گردشگری بود و عاطف ناصری با بیان اینکه ۱۰ طرح بزرگ اقتصادی در این شهرستان فعال شده است، حمایت بخش خصوصی را چاره کار توسعه این شهرستان دانست.
همچنین بخشدار شاهرود با انتقاد از ناچیز بودن امکانات بخشداری ها گفت: به حدی توان بخشداری ها اندک است که پاسخگوی مطالبات مردم نیستیم.
وحید کنعانی به شرایط مطلوب سرمایه گذاری در خلخال اشاره کرد و افزود: با وجود امکانات مناسب زیر ساخت های لازم از جمله راه های ارتباطی مناسب نداریم و به عنوان مثال جاده خلخال- ماسوله به طلسم ۶۵ ساله شهرت یافته است.
وی خواستار تکمیل این جاده شد و گفت: با ایجاد زمینه ارتباط با استان گیلان می توان بخشی از گردشگران ماسوله را به این شهرستان سوق داد.
کنعانی در عین حال به اشاره به ایمنی پایین جاده اسالم – پونل خواستار تکمیل جاده درام شد و تصریح کرد: این جاده به دلیل اینکه در زمستان مه گرفتگی ندارد و پرتگاه ندارد از ایمنی مطلوبی برخوردار است.
در این مراسم مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل نیز از بلاتصدی بودن نیمی از پست های کارشناسی بانوان خبر داد.
ماریا موسوی با بیان اینکه در برخی شهرستان ها آقایان وظیفه کارشناسی بانوان را انجام می دهند، اضافه کرد: این در حالی است که ما بانوان توانمند برای به کار گیری داریم.
مشاور امور بانوان استاندار تصریح کرد: دولت قبلی مشاور بانوان را مطرح کرده بود اما چون در چارت سازمانی تعریف نشده این گروه در پرداخت حقوق با مشکل مواجه می شوند.
موسوی با یادآوری وعده طرح شده از سوی مشاور وزیر کشور در امور بانوان در سال گذشته مبنی بر اختصاص اعتبار مجزا اضافه کرد: این وعده محقق نشده و تاکنون حتی یک ریال اعتبار مجزا نداشتیم.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استاندار مدیران زن انتخاب شده در دولت تدبیر و امید در استان را شامل مدیر کل امور کتابخانه های استان، مشاور معدن استاندار، مشاور امور کتابخانه استاندار، دو معاون ستادی، معاون اداره کل اداری مالی، معاون مدیر کل امور اقتصادی، مشاور امور اجتماعی و رئیس دانشگاه پیام نور مرکز استان دانست و به ضرورت تدوین برنامه مدون تربیت و به بکار گیری مدیران زن تاکید کرد.
در این جلسه معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار اردبیل نیز گفت: اعتبارات انتخابات بدون شاخص توزیع می شود و اگر هم شاخص داشته باشد مقبول نیست.
اقبال عباسی تصریح کرد: در مناطق محروم و کوهستانی برای برگزاری انتخابات زحمات زیادی کشیده می شود که ضروری است مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین به ضرورت استاندارد سازی فرمانداری ها و استانداری ها و به ضرورت ساماندهی کارشناسان و مشاوران فرمانداری ها تاکید کرد.
نظر شما