میر علی عابدیان در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید به پتانسیل هایی ممتاز این استان در شعر و ادب تصریح کرد: حضور شعرای بومی در جشنواره های ملی و کنگره ها در حد قابل قبول نیست و موجب شده معرفی شعر محدود به استان باقی بماند.
وی معتقد است جشنواره های بین المللی و ملی می تواند سطح تولیدات شعری را عیان ساخته و اندازه شعرای استان و تولیدات آن ها را محک بزند تا زمینه برای رشد و تعالی فراهم شود.
رئیس انجمن شعر و ادب ارشاد اسلامی استان در ارزیابی سطح شعر این استان در مقایسه با سایر استان ها اضافه کرد: اردبیل در شعر آیینی جزو استان های شاخص کشور است.
عابدیان تصریح کرد: با این وجود در انواع دیگر شعر عقب مانده ایم و متاسفانه از جایگاه مطلوبی برخوردار نیستیم.
وی در خصوص شعر ترکی نیز جایگاه دو استان آذربایجان شرقی و اردبیل را برجسته دانست و گفت: با وجود استان های ترک زبان دیگر این دو استان توانسته اند تولیدات شاخصی را ارائه کنند.
رئیس انجمن شعر و ادب ارساد اسلامی استان تاکید دارد که به ویژه اردبیل در شعر آیینی ترکی جایگاه ممتازی دارد و با این وجود بعد از درگذشت شاعرانی از جمله منزوی، انور، یحیوی و منعم خلا محسوسی در شعر آیینی مشاهده می شود.
این مسئول از جمله برنامه های انجمن شعر و ادب را برگزاری شب های شعر با هدف تبادل داشته ها و سروده های شعرا برشمرد و گفت: تاکنون پنج شب شعر برگزار شده و برگزاری چهار شب شعر دیگر تا پایان سال جاری برنامه ریزی شده است.
عادبیان با اذعان به عضویت ۱۵۰ شاعر و ادیب در این انجمن ضرورت رشد و شکوفایی شعر استان را مطالعه شعرا دانست و افزود: شعرا برای بهبود کیفی تولیدات خود حتی باید از ادبیات روز جهان شناخت کامل داشته باشند.
وی همچنین به ضرورت برگزاری کارگاه های قوی شعر و ادبیات در استان تاکید و اضافه کرد: باید زمینه برای آموزش شعرای جوان فراهم شود چرا که در غیر این صورت اردبیل در حوزه شعر عقب خواهد ماند.
نظر شما