به گزارش خبرنگار مهر، حق الله کثیری ظهر دوشنبه در جلسه خانه مسافر تنکابن، با اشاره به استقرار پایلوت طرح مدیریت مشارکتی جنگلهای هیرکانی استان در این شهرستان اظهار داشت: قابلیت فوق العاده این طرح فرصت مطلوبی فراهم کرده تا گردشگری با استفاده از طرح های بوم گردی و توریسم طبیعی خود کمک شایانی به اقنصاد گردشگری در این منطقه کند.
وی افزود: در حالیکه غرب استان دارای ظرفیت های ویژه گردشگری است اما دفتر طرح خانه مسافر در منتهی ترین نقطه شرق استان مستقر است و از سوی دیگر این مسئله ضروری است که مجریان طرح های ساماندهی خانه مسافر بر اساس توانمندی های بومی منطقه انتخاب شوند.
کثیری با بیان اینکه، جاذبه های طبیعی منحصربفرد در روستاها و مناطق کوهستانی شهرستان تنکابن بستری مناسبی برای سرمایه گذاری در بخش بوم گردی خواهد بود، با اشاره به ضرورت های اجرای طرح ساماندهی اماکن استیجاری در تنکابن عنوان داشت: تمامی ظرفیت های اسکان برای مسافران در بخش های روستایی و شهری هم اکنون توسط مجری طرح خانه مسافر، بخشداران و دهیاران و اداره میراث فرهنگی گردشگری در حال شناسایی است و نسبت به جذب اقتصاد گردشگری اهتمام ویژه ای در فرمانداری تنکابن و دستگاه های مربوطه وجود دارد.
کثیری به آمار ظرفیت های اماکن استیجاری در شهرستان تنکابن اشاره کرد و افزود: در آخرین بررسی های میدانی بیش از ۵۰۰ واحد قابل اسکان مسافران و گردشگران شناسایی شده که همه این اماکن استیجاری در مرحله صدور مجوز بهره برداری و ساماندهی قرار دارد.
وی همچنین یادآور شد: در اجرای طرح مسافر،تمامی افراد تابلو بدست شناسایی شدند و با لباس های متحدالشکل و کارت شناسایی همراه با کد شناسایی به خدمات دهی به مسافران خواهند پرداخت.
وی اضافه کرد: بحث آموزش عوامل اجرایی در طرح خانه مسافر و استقرار کیوسک های هم شکل اطلاع رسانی و رزواسیون نیز در جلسه طرح خانه مسافر مورد تاکید جدی قرار گرفته و امیدواریم با این اقدامات بتوانیم هم خدمات مطلوبتر و مدرن تری به مسافران داده شود و هم به اقتصاد گردشگری منطقه و توزیع این اقتصاد در بین اقشار مردم کمک شایانی کرده باشد.
نظر شما