به گزارش خبرنگار مهر، محمد فیضی شامگاه سه شنبه در جلسه شورای اسلامی شهر اردبیل تصریح کرد: بررسی شاخصهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی و ... در استان نشان می دهد توزیع نامتوازن بر شاخص ها حاکم است.
وی با بیان اینکه طیف اندکی از استان ها شامل پنج یا شش استان بالغ بر ۵۰ درصد اقتصاد کشور را در دست دارند، اضافه کرد: سایر استان ها با اسامی کمتر توسعه یافته، توسعه نیافته و محروم تقسیم بندی شده اند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اردبیل معتقد است این در حالی است که استانهایی در دسته بندی ذکر شده نزدیک به ۱۲۰ نماینده در مجلس دارند و با این وجود از قدرت سیاسی خود باری توازن بخشی به شاخص های توسعه یافتگی نتوانسته اند استفاده کنند.
فیضی دلیل این معضل را مرتبط با ضعف ساختار حزبی در کشور دانست و گفت: نیروها و احزاب سیاسی فاقد برنامه ملموس و عملی برای مناطق کمتر توسعه یافته هستند و هر کدام از جریان ها با رویکرد مرکز محور فعالیت می کنند.
وی با اشاره به صندوق توسعه ملی اضافه کرد: این صندوق که در واقع صندوق حمایت از تولید است و مگا پروژه ها برای استفاده از ظرفیت آن تعریف می شود در عمل چندان مورد استفاده استان های کمتر توسعه یافته نبوده و این ظرفیت در این استان ها فراهم نبوده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اردبیل نبود گفتمان متوازن منطقه ای را از موانع پرداختن نیروهای دو گروه اصلاح طلب و اصول گرا به دغدغه های مناطق کمتر توسعه یافته دانست و به ضرورت برقراری آن تاکید کرد.
وی همچنین به ضرورت تشکیل مجمع نمایندگان استان های محروم در مجلس اشاره کرد و در تشریح چرایی استعفای خود از پارلمان محلی اردبیل خدمت در جبهه دیگر را مورد تاکید قرار داد.
نظر شما