۲۸ خرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۴۷

حسینی:

مرکزداوری مشترک بین اتاق بازرگانی سنندج وسلیمانیه ایجادمی شود

مرکزداوری مشترک بین اتاق بازرگانی سنندج وسلیمانیه ایجادمی شود

سنندج- رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج عنوان کرد: مرکز داوری مشترک بین اتاق بازرگانی سنندج و سلیمانیه در آینده ای نزدیک راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید کمال حسینی ظهر امروز پنج شنبه در نشست شورای گفتگوی بخش خصوصی با  دولت که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، به ارائه برنامه ها و سیاست های جدید اتاق بازرگانی سنندج اشاره کرد و گفت:  برای دستیابی به اهداف اتاق بازرگانی برنامه های کوتاه،میان و بلند مدت را تبیین و تهیه کرده ایم.

وی عنوان کرد: در دوره جدید برگزاری دوره های آموزشی  مداوم و مستمر، برقراری ارتباط  با موسسات علمی و تقویت شرکت های دانش بنیان به منظور افزایش تولید و بهبود و تقویت بازاریابی به صورت جدی پیگیری می شود.

وی اظهارداشت: ایجاد بانک اطلاعاتی واقعی در زمینه صنعت و معدن و کشاورزی استان، کمک به ایجاد جذابیت از طریق تعدیل موانع و همکاری با اتاق های خارجی از دیگر برنامه های ما در سال جاری است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج از ایجاد میز برندسازی برای فعالین اقتصادی استان خبرداد و گفت: از دیگر برنامه هایی که تیم کاری جدید اتاق بازرگانی سنندج امسال دنبال می کنند ایجاد میز برندسازی است.

حسینی ادامه داد: قرار شده مرکز داوری اتاق بازرگانی سلیمانیه عراق به تبع از این مرکز در کردستان تشکیل شود و سپس مرکز مشترکی هم میان سلیمانیه و سنندج  نیز راه اندازی شود.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری کردستان هم در این نشست گفت: پذیرش و اعزام هیات های تجاری در استان باید هدفمند و کشورهای هدف تجاری و بازرگانی استان نیز مشخص شود.

نیاز یعقوبی بیان کرد: انتظار می رود بحث راه اندازی  مرکز داوری مشترک سلمیانیه و سنندج به صورت جدی پیگیری شود.

وی بر معرفی توانمندی ها و ظرفیت های استان از طرف اتاق بازرگانی سنندج به سایر استان های کشور و حتی خارج از کشور تاکید کرد و اظهارداشت: اتاق بازرگانی به عنوان رابط بین بخش خصوصی و دولتی در بهبود فضای کسب و کار استان نقش تاثیرگذاری دارد.

یکی از اعضای خانه صنعت،معدن وتجارت کردستان هم در این نشست با بیان اینکه ۱۲۷ واحد تولیدی صنایع غذایی در استان وجود دارد، گفت: از این تعداد بجز ۵۰ واحد مابقی یا تعطیل اند یا نیمه فعال هستند.

منصور خاکسار مشکل اساسی واحدهای تولیدی نیمه فعال و تعطیل  را مربوط به مالیات خواند و اظهارداشت: یکی از مهمترین موانع  رونق فضای کسب و کار قوانین مالیاتی  و نحوه برخورد کارشناسان مالیاتی در این زمینه است.

وی بیان کرد: از همه مراحل تولید ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده گرفته می شود و این مسئله همواره یکی از عوامل تعطیلی واحدهای تولیدی بوده است.

 

 

کد خبر 2782249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha