به گزارش خبرگزاري مهر، روزنامه تايمز درابتداي اين مقاله بدون هيچ دليلي براي تخطئه آنچه كه به نظر مي رسد آنها در درك آن دچار مشكل باشند، نوشت : احمدي نژاد رئيس جمهوري ايران كه در ماه سپتامبر (شهريور) گذشته براي اولين بار در سازمان ملل حاضر شد، خود را در هاله اي از نور ديده بود و گفته بود كه همه رهبران جهان در مجمع سران سازمان ملل مبهوت آن نور شده بودند.
اين روزنامه دربخش ديگراين نوشتار با اشاره به اينكه رئيس جمهور ايران به بازگشت امام دوازدهم اعتقاد دارد تا بيايد وصلح و عدالت را درجهان ايجاد كند، در يك مقايسه تطبيقي غيرواقعي وبا هدف زير سوال بردن فعاليتهاي صلح اميز كشورمان درراستاي جنجالهاي رسانه اي صهيونيستها نوشت : تحليلگران خاورميانه خاطرنشان كردند كه داشتن دو رهبر پيچيده و دين دار درجهان يعني جرج بوش و محمود احمدي نژاد كه به آمدن منجي اعتقاد دارند، طنزي شيرين است، اما با توجه به اينكه فقط رهبر ايران قسم خورده است اسرائيل را از نقشه جهان پاك كند، فضاي تهديد در زمينه تلاش تهران براي دستيابي به انرژي صلح آميز تشديد شده است.
اين روزنامه غربي همچنين درراستاي جبران مواضع منفعلانه كشورهاي غربي وبرخلاف واقعيات موجود همانند عدم اشاره به حضور وفعاليت بازرسان آژانس بين المللي انژري اتمي مدعي شد: تصميم ايران براي شكستن پلمب سازمان ملل در تاسيسات هسته اي نطنز جامعه بين المللي را در سردرگمي بيشتري قرار داد.
تايمز درادامه در مقام پاسخگويي به سوالات منتحرفانه خود چنين مي گويد: آيا اين بخشي زيركانه از سياست ايراني هاست كه تاييد را در داخل و واهمه را در خارج تقويت مي كنند و يا فعاليت هاي يك متعصب اسلامي و منكر هولوكاست براي از بين بردن اسرائيل است؟ انگيزه رئيس جمهوري ايران هر چه باشد، آيا مي توان وي را متوقف كرد؟
اين روزنامه غربي كه تلاش كرده با ارائه تهديدات احتمالي غربيها را از شرايط فعلي برهاند، درادامه مي گويد: قرار است بوش، ايهود اولمرت نخست وزير موقت اسرائيل را در ماه آينده به واشنگتن دعوت كند و با وي درباره ايران گفتگو نمايد، زمان بسيار حساس است؛ درماه مارس دراسرائيل انتخابات برگزارمي شود و اين براي كاخ سفيد بسياربد است كه به جانشين شارون فرصتي براي پيروزي بدهد، اما تهديد ايراني ها بسيار جدي است و بوش نمي تواند تا ماه مارس منتظر بماند.
تايمز در راستاي به اصطلاح تهديدات ايران برغم تاكيد مراجع جهاني به صلح آميز بودن فعاليتهاي هسته ايش چنين آورده است: شارون اندكي پيش از آنكه دچار اين بيماري شديد شود، اعلام كرده بود كه ايران مجهز به سلاح هسته اي قابل تحمل نيست و از نيروهاي دفاعي اسرائيل خواسته بود آماده باشند تا در صورت لزوم به سايت هاي هسته اي ايران حمله نظامي كنند.
يكي از منابع دفاعي اسرائيل هم با تشديد فضاي فشار رواني گفت: هم اكنون همه موضوع به آمريكايي ها بستگي دارد؛ ما به محض اينكه چراغ سبز دريافت كنيم، شروع خواهيم كرد.
اين مقام مجهول افزود: هم اكنون چراغ در مكاني "مات" قرار دارد. رايس وزير خارجه آمريكا هفته گذشته ايران را براي لجبازي خطرناكش مورد توبيخ قرارداد وهشدارداد كه رئيس جمهوري آمريكا هرگزهيچ يك ازانتخاب هاي موجود را كنار نخواهد گذاشت . وي درهمين حال تاكيد كرد اگرچه ديپلماسي بهترين راه است اما اگرجامعه بين الملل متحد باشند، بهتر مي توان به نتيجه دست پيدا كرد.
تايمز در ادامه اعتراف نمود: انگليس و فرانسه و آلمان به عنوان سه كشور اروپايي يك سال و نيم زمان صرف كردند و تلاش كردند با چرب زباني ايران را متقاعد كنند برنامه هاي هسته اي خود را درعوض انگيزه هاي سياسي و اقتصادي كنار بگذارد،اما در پي انتخابات ايران و رئيس جمهور شدن احمدي نژاد و تغيير سياست در ايران همه چيز خراب شد.
از اين رو جك استراو و همتايان وي در فرانسه و آلمان در ديداري كه هفته گذشته داشتند، به اين نتيجه رسيدند كه گفتگوها با ايران به "انتهايي مرده" رسيده است؛ آنها نتيجه گيري كردند كه زمان آن رسيده است شوراي حكام آژانس بين المللي انرژي اتمي ايران را به شوراي امنيت ارجاع دهد.
تايمز مي افزايد: اين بخش راحت كار بود كه در حال خوردن چاي و بيسكوئيت محقق شد. تحميل يا عدم تحميل برخي تحريم ها بر ايران هنوز در جلسات به طور بسيار شديدي به مورد بحث و بررسي گذاشته مي شود. ايران قسم خورده است اگر چنين اتفاقي روي دهد، فعاليت هاي هسته اي خود را ادامه مي دهد و همكاري خود را كاملا با آژانس بين المللي انرژي اتمي قطع مي كند.
اما ديروز احمدي نژاد لجباز در تهران غرب را به تكبر و خودبيني متهم كرد و گفت: آنها فكر مي كنند قدرت دارند و مي خواهند ايران را از حق خودش محروم كنند. وي همچنين گفت ما يك ذره هم از انها اطاعت نمي كنيم و فعاليت هاي هسته اي صلح آميز خود را دنبال مي كنيم.
اين ادعايي است كه كارشناسان غربي آن را با شكاكيت قبول مي كنند آنان اعتقاد دارند ايران سوخت تاسيسات هسته اي بوشهر را نگهداري مي كند و درصدد است غني سازي اورانيوم را كه به دستيابي به سلاح اتمي مي انجامد، ادامه دهد.
دوربعدي گفتگوهاي ديپلماتيك كشورهاي غربي فردا در لندن آغاز مي شود و منابع رسمي سه كشور اروپايي با همتايان خود از آمريكا و روسيه و چين ديدار مي كنند. مهمترين موضوعي كه قرار است بررسي شود، تلاش براي متقاعد كردن روسيه و چين در زمينه جبهه گيري بر ضد ايران مي باشد. زيرا اين دو در شوراي امنيت داراي حق وتو مي باشند.
يكي از منابع وزارت خارجه انگليس اعلام كرد: ما مي خواهيم روسيه و چين را براي گام بعدي كه قصد داريم برداريم، متقاعد كنيم. البته هنوز معلوم نيست چه اتفاقي روي دهد و در ميان ايران و غرب كدام يك پيروز شوند.
نظر شما