به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شهرداری کرمان، در نشست شورای اسلامی شهر کرمان، علیاکبر مشرفی رئیس کمیسیون مسائل کلان شهر، به حضورش در صحنه آتشسوزی کارخانه روغن نباتی «گلناز» کرمان که پنجشنبه شب هفته گذشته دچار آتشسوزی شده بود، اشاره کرد و گفت: سیفالهی شهردار کرمان از ساعات اولیه آتشسوزی تا لحظهای که آتش خاموش شد، در صحنه حضور داشت و عملیات اطفای حریق را مدیریت میکرد.
فتحالله مویدی نیز با اشاره به حضور سیفالهی شهردار کرمان و برخی مدیران شهری در صحنه حادثه و همچنین تلاش بیوقفه ماموران آتشنشانی برای مهار این آتشسوزی مهیب، از شهردار کرمان، مدیران شهری و ماموران آتشنشانی تشکر کرد.
در این نشست همچنین اعضاء شورای اسلامی شهر کرمان بر بررسی دلایل وقوع این آتشسوزی تاکید و بیان کردند: با توجه به اینکه دومینبار طی سالهای اخیر است که کارخانه روغن نباتی «گلناز» دچار آتشسوزی میشود و این اتفاق تبعات اجتماعی و اقتصادی زیادی برای شهر کرمان به همراه دارد، لازم است دلایل این آتشسوزی بررسی و عوامل آن شناسایی شوند.
اعضاء شورای اسلامی شهر کرمان همچنین بر تجهیز بیشتر سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر کرمان تاکید کردند.
در این نشست صدیقه زاهدی رئیس کمیسیون اجتماعی، ورزش و جوانان نیز از بازید اعضای این کمیسیون از مراکز بهزیستی، خانه سالمندان و خانواده چند تن از جانبازان قطع نخاع خبر داد.
رویا دیوانبیگی رئیس کمیسیون فرهنگی و آیتی هم به نشست مشترک این کمیسیون با کمیسیونهای اجتماعی، ورزش و جوانان و بانوان، خانواده و مشارکتهای مردمی اشاره کرد و گفت: در این نشست که با حضور مسئولان سازمان اوقاف و امور خیریه استان کرمان برگزار شد، دو موضوع حجاب و عفاف و دهه کرامت مورد بررسی قرار گرفت.
وی فرهنگسازی در خصوص حجاب و عفاف در فرهنگسراها و خانههای فرهنگ، دعوت از استادهای مجرب و برگزاری کارگاههایی با موضوع حجاب و عفاف و هماهنگی با بسیج اصناف و تشکلهای مد و لباس برای تولید و عرضه لباسهای منطبق با فرهنگ ایرانی و اسلامی را از جمله موارد مطرح شده در این نشست دانست.
زهرا لری رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرمان هم به مکاتبه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان در خصوص نصب پل هوایی عابر پیاده مقابل مرکز درمانی ایثارگران واقع در سهراه سیلو اشاره کرد که در این خصوص مصوب شد شهرداری برای نصب پل هوایی در محل یادشده اقدام کند.
مکاتبه اهالی کوچه ۳۴ ابوذر شمالی در خصوص «باغ ودیعتی» و مکاتبه مدیرکل راه و شهرسازی در خصوص جایگاه سیانجی مقابل پردیسهای غیرانتفاعی و رفع مشکل ترافیکی این محدوده از دیگر مواردی بود که لری به آنها اشاره کرد.
منصور ایرانمنش رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر کرمان هم بر سرعت بخشیدن به پروندههای مربوط به شهرداری کرمان در دستگاه قضایی تاکید کرد.
وی افزود: رسیدگی به برخی پروندهها از جمله پروندههایی که کندی روند رسیدگی به آنها ممکن است جان و مال شهروندان را به مخاطره بیاندازد، باید سرعت بیشتری بگیرد.
ایرانمنش ادامه داد: بهطور مثال وقتی دیواری در یکی از معابر شهر در حال ریزش است و تخریب آن نیاز به حکم دادستانی دارد، این حکم باید سریع صادر شود تا فروریختن آن دیوار برای شهروندان ایجاد خطر نکند.
علی منصوری رئیس کمیسیون برنامه و بودجه نیز به مواردی که در این کمیسیون مطرح شده بود، اشاره کرد و گفت: از جمله این موارد بررسی درخواست شرکتهای عضو انجمن پیمانکاران بود که بیان میکردند با توجه به اینکه این شرکتها به دولت خدمات ارایه میدهند و نه به شهروندان، از پرداخت عوارض معاف هستند.
وی افزود: این گفته شرکتهای عضو انجمن پیمانکاران برای معافیت از پرداخت عوارض منطقی نیست؛ چرا که پرداخت عوارضِ مختلف شهرداری به نحوه خدماتی که هر مجموعه ارائه میدهد مربوط نمیشود، بلکه این شرکتها دارای دفتر کار هستند و شهرداری به این دفاتر خدمت ارائه میکند و باید عوارض مختلف خود را پرداخت کنند.
محمدیاسین پنجعلیزاده رئیس کمیسیون حقوقی، املاک و سرمایهگذاری نیز به آغاز بدنهسازی و کفسازی فاز نخست محور گردشگری شهر کرمان اشاره کرد و گفت: این اقدام سرآغاز خوبی برای رونق بافت تاریخی شهر کرمان و سرمایهگذاری در این محدوده است.
وی افزود: اگرچه توجه به مسائل زیرساختی شهر از جمله ساخت تقاطعهای غیرهمسطح ضروری است، اما توجه و بهسازی بناهایی که گذشتگان ما آنها را ساختهاند، هویتبخشیدن به بافت تاریخی و کاری بسیار ارزشمند است.
پنجعلیزاده ضمن تشکر از استاندار، معاون فنی عمرانی استاندار، شهردار، مدیران ادارهکل میراث فرهنگی و سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری کرمان بهدلیل انجام بدنهسازی و کفسازی بافت تاریخی شهر کرمان، خواستار پیگیری شورای اسلامی شهر کرمان و بررسی روند اجرای این پروژه شد.
وی افزود: احیای بافت تاریخی شهر کرمان زمینه جذب گردشگر را فراهم میکند که امیدواریم با این اقدام، از استانهای همجوار در خصوص جذب گردشگر داخلی و خارجی پیشی بگیریم.
جدولگذاری خیابان شهیدان اعتباری
شهردار منطقه چهار شهر کرمان از جدولگذاری خیابان «شهیدان اعتباری» خبر داد. علی نیکطبع افزود: این عملیات از ورودی خیابان «فرهنگ» تا تا چهارراه «نیمه شعبان» در حال انجام است.
وی بهسازی و ساماندهی فضاهای شهری، تسهیل در عبور رو مرور و تامین رفاه حال شهروندان را از اهداف این اقدامات دانست و گفت: زیباسازی منظر شهری و سهولت در تردد عابران پیاده از دیگر اهداف اینگونه اقدامات است.
نیکطبع با تاکید بر اینکه اجرای پروژههای عمرانی بهعنوان طرحهایی برای توسعه و آبادانی شهر بسیار حائز اهمیت است، گفت: در راستای ایجاد تحولات ساختاری مثبت در شهر، جدولگذاری، زیرسازی و آسفالت و بهسازی معابر در دستور کار شهرداری قرار دارد.
نشست شهردار منطقه سه با هیئت امناء مسجد بلال
شهردار منطقه سه با حضور در مسجدبلال با هیئت امناء این مسجد دیدار و در خصوص وضعیت مسجد که بخشی از آن در طرح تعریض خیابان قرار دارد تبادل نظر کردند.
علی خدادادی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان از هیئت امناء مسجد بلال به خاطر زحمات زیادی که برای برپایی نماز و مراسمات مذهبی می کشد، تشکر کرد و از همه اعضاء هیئت امناء خواست با شهرداری برای حل مسئله مسجد کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه تقریبا ۵۰۰ متر مربع از زمین مسجد در تعریض خیابان ۴۲ متری قرار دارد و این خیابان می تواند گره ترافیکی زیادی را باز کند، ادامه داد: بخشی از این ساختمان راه ارتباطی پارک مطهری به خیابان مالک اشتر و ابوذر شمالی نیز بوده که از همه مالکان در مسیر خواست با شهرداری همکاری کنند.
شهردار منطقه سه با اشاره به اینکه شهرداری تا به حال حدود ۱۰ درصد از املاک در مسیر را خریداری کرده و برخی از آنها را نیز تخریب کرده است، گفت: شهرداری با دو مشکل اساسی کمبود اعتبارات شهرداری و دیگری عدم همکاری مالکین ملک های موجود در این طرح مواجه است.
وی در پایان از ساکنان مجاور مسجد خواست با وجود اینکه قسمتی از زمین مسجد در طرح است، برای پیوستن ملک خود به مسجد برای تملک به شهرداری منطقه سه مراجعه کنند.
برگزاری دوره های آموزشی قرآن، احکام و اخلاق
دوره های آموزشی قرآن، احکام و اخلاق در مرکز فرهنگی قرآنی بانو صفارزاده شهرداری برای علاقمندان برگزار می شود.
براساس این گزارش دوره های آموزش روخوانی، روان خوانی و مفاهیم قرآن کریم، حفظ موضوعی، حفظ به روش ساده و حفظ ویژه خردسال با هدف توسعه کیفی و کمی فعالیت های دینی و قرآنی در این مرکز برگزار می شود.
همچنین برپایی دوره های تفسیر موضوعی، تفسیر ترتیبی و مترجمی زبان قرآن و نیز مباحث مربوط به مهدویت از دیگر برنامه های این مرکز به شمار می رود.
نظر شما