۱۰ مهر ۱۳۸۲، ۱۷:۵۸

عضو شوراي مركزي جمعيت موتلفه :

وفاق داخلي نقش بسيار مهم وموثري در تاثير سياست خارجي كشور دارد

وفاق داخلي نقش بسيار مهم وموثري در تاثير سياست خارجي كشور دارد

حميدرضا ترقي عضو شوراي مركزي جمعيت موتلفه اسلامي گفت: تهديدات و فشارهاي خارجي در سطح بين المللي ارتباط زيادي با دعواهاي سياسي داخلي كشور ندارد.

حميدرضا ترقي عضو شوراي مركزي جمعيت موتلفه اسلامي در گفتگو با خبرنگار "سياسي" مهر در خصوص مسائل و تهديداتي كه پيرامون ايران مي گذرد و خارجيها اين شرايط را به دنبال دعواهاي سياسي داخلي ميدانند گفت: بعنوان مثال  در مسئله پروتكل جناحهاي داخلي همه متفق القول هستند و فعاليت هاي هسته اي ايران را جزء باورها و اعتقادات گروهي و سياسي ايران ميدانند و در گفتگوها هم به صراحت موضع گيري كرده اند.
وي با  اشاره به اينكه فشارهاي بين المللي اعم از اروپا و آمريكا مي تواند فشاري  براي دست كشيدن از اين نوع فعاليت ها براي دولت باشد گفت: استراتژي اتحاديه اروپا و يا استكبار جهاني مبني بر جلوگيري از افزايش قدرت علمي ايران است  و اين مخالفت  ها به مسائل داخلي ايران برنميگردد بلكه به تماميت انقلاب اسلامي و قدرت نظام بر ميگردد.
ترقي با تاكيد بر اينكه تهديدات خارجي به علت  توان جمهوري اسلامي در دستيابي به اطلاعات و علم هسته اي است گفت: اين مسئله براي آمريكا و خصوصا آنهايي كه علاقمند به افزايش قدرت اقتصادي ايران در اين زمينه نيستند خوشايند نيست.
وي اضافه كرد : بدون شك وفاق داخلي نقش بسيار مهم وموثري در انسجام مذاكرات ديپلماسي ايران با خارج از كشور خواهد داشت و چنانچه مخالفين نظام احساس كنند كه هيچ دوگانگي در ميان  جناحهاي داخلي كشور وجود ندارد و همه يكپارچه در ميان مردم از سياستهاي نظام حمايت ميكنند ميزان فشارها كاهش پيدا خواهد كرد.
عضو شوراي مركزي جمعيت موتلفه اسلامي تصريح كرد: مسائل آنچنان نيست كه درگيريهاي حزبي داخلي موجب شود كه دشمنان و مخالفان جمهوري اسلامي ايران به طمع سوء استفاده از اين مسئله بخواهند به چنين فشارهايي روي آورند.
وي گفت:  مخالفان خود در كشورهايشان اين نوع درگيريهاي سياسي را دارند اما در كشور ما متاسفانه بعضي از عناصر سياسي هنوز به بلوغ و رشد صحيح  سياسي نرسيدند و نمي توانند بين منافع ملي وجناحي تفكيك قائل شوند.
ترقي با اشاره به اينكه دولت هنوز دولت حزبي به حساب نمي آيد گفت: احزاب نقش چندان موثري در برنامه ريزي هاي دولت ها در كشورما ندارند.
وي با تاكيد بر اينكه بايد پاسخگوي مطالبات مردم باشيم تا بتوانيم آنها را با نظام همگام كنيم گفت: مجلس و دولت درجهت تامين مطالبات مردم مي توانند ايفاي نقش كنند كه متاسفانه درحال حاضر مهمترين مانع تحقق مطالبات مردم مجلس است كه نه در جهت هدايت دولت وكمك به دولت نقشي ايفا ميكند و نه اينكه فضاي كشور را آرام مي كند تا مسئولان نظام كه تلاش مي كنند قدمهايي را درجهت تحقق خواستهاي مردم بردارند موفق شوند.
ترقي با تقدير از اقداماتي كه تا كنون در راستاي پاسخ به نيازهاي مردم برداشته شده است گفت: مجلس و دولت بجاي سياسي كاري بايد به كار و تلاش برسند ، در حال حاضر دولت محتاج است كه مجلس به او كمك كند و بجاي اينكه به مشكلات چند نفر زنداني سياسي و دعواها و منافع جناحي برخي از گروههاي  مخالف نظام بپردازد بايد به كار مردم رسيدگي كنند. 
وي با اشاره به تصويب لوايح سياسي در مجلس گفت: تمام لوايحي كه مجلس در جهت حل مشكلات مردم تهيه كرده نوعا اگر مشكل قانون اساسي يا شرعي نداشته به تصويب و تاييد شوراي نگهبان رسيده و تمام طرحها و لوايحي كه درجهت تامين منافع گروهي بوده رد شده است  و شوراي نگهبان تنها به تطبيق لوايح با شرع و قانون ميپردازد.
ترقي اضافه كرد: لوايحي را كه اكنون به عنوان لوايح رد شده از سوي شوراي نگهبان مطرح مي كنند اكثرا لوايح سياسي مثل لايحه انتخابات ، جرم سياسي و يا قانون انتخابات است اما اگر مجلسي ها بتوانند اثبات كنند كه در جهت حل مشكلات واقعي مردم لايحه اي را مطرح كردند و شوراي نگهبان آن را رد كرده است آنوقت مي توان از اين شورا معترض شد.

کد خبر 28021

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha