به گزارش خبرگزاري "مهر"، دكتر احمدي نژاد در ديدار اعضاي كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به وظايف دولت در مديريت اقتصاد و فراهم كردن زير ساخت ها گفت: اقتصاد كشور را بايد مردم اداره كنند و با حضور و فعاليت آنهاست كه اقتصاد ايران شكوفا خواهد شد.
رئيس شوراي عالي اقتصاد با اشاره به اينكه جهت گيري در بودجه سال 85 به سمت ايجاد زير ساخت ها و اتمام طرح هاي عمراني است، افزود: با طبقه بندي طرح هاي نيمه تمام و بازدهي سريع آنها در سالهاي آينده شاهد مهيا شدن بسترهاي فعاليت اقتصادي مردم و كاهش تورم خواهيم بود.
دكتراحمدي نژاد درادامه تاكيد كرد: ما صرفه جويي را درهمه بخش هاي آغاز كرده ايم و بنده به عنوان رئيس جمهور كوچكترين ملاحظه و مماشاتي با متخلفان، سوء استفاده كنندگان و اسراف كنندگان بيت المال نخواهم كرد.
رئيس جمهور اصلاح جهت گيري بانكي به منظور توزيع مناسب امكانات را گامي اساسي در جهت پيشبرد برنامه هاي دولت ارزيابي كرد و گفت: تفكر حاكم بر نظام بانكي كشور بايد به نفع استفاده از معاملات اسلامي و بانكداري بدون ربا تغيير يابد، تا علاوه بر باز شدن درهاي بركت و روزي، بانك ها به وظيفه اصلي خود كه خدمت رساني به مردم است عمل كنند.
دكتر احمدي نژاد با اشاره به هزينه 500 ميليارد توماني دولت براي بازسازي شهر زلزله زده بم گفت: اگر در سياست هاي پولي كشور، بانك ها سالانه اعتباري براي بخش مسكن در نظر مي گرفتند، علاوه بر ايجاد اشتغال و نوسازي مسكن مردم، شاهد آن فاجعه بزرگ در بم و اين هزينه گزاف نبوديم.
رئيس جمهور با تاكيد بر اينكه تحول و پيشبرد برنامه هاي اقتصادي نيازمند عزم ملي است و با دستور و بخشنامه اجرايي و عملي نخواهد شد، افزود: دولت براي به حركت درآوردن چرخ دنده هاي نظام سنگين اداري همه مساعي خود را به كار بسته است و بايد اميدوار بود كه با حمايت، نظارت و اصلاحات قانوني و نيز همدلي دولت و مجلس در مقطع كنوني از ثمره هاي آن در آينده نزديك بهره مند شويم.
پيش از سخنان رئيس جمهور، رئيس و چند تن از نمايندگان عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي ديدگاههاي خود را درباره لايحه بودجه سال 85 كل كشور تشريح كردند.
در اين نشست، رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي هم با تشريح ويژگيهاي لايحه بودج هسال 85 از دغدغه ها و نكات مورد اشاره نمايندگان مجلس شوراي اسلامي نسبت به اين لايحه قدرداني كرد.
دكتر فرهاد رهبر همچنين در توضيحاتي قيمت تعيين شده براي درآمدهاي نفتي كشور را دقيق و كارشناسي ارزيابي كرد.
نظر شما