۵ بهمن ۱۳۸۴، ۱۱:۴۷

عالم مسلمان آلماني تصريح كرد:

مسلمانان آلماني نبايد براي ادغام هويت اسلامي خود را از دست بدهند

عالم برجسته مسلمان آلماني همتايان مسلمان خود در اين كشور اروپايي را به حفظ هويت اسلامي دعوت كرد تا بدون توجه به تنوع قوميت ميان خود، ماهيت حقيقي اسلامي را به عنوان ديني توحيدي نشان دهند .

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" ، مراد هوفمن در گفتگو با اسلام آن لاين ضمن تكذيب عباراتي چون اسلام اروپايي و مسلمان متمدن اظهار داشت: من اعتقاد دارم اين عبارات به معناي آن است كه مسلمانان مبهوت سبك اروپايي شده و عبارت مسلمان متمدن نيز  اظهار مي دارد كه چنين مسلماني نبايد نماز بخواند، روزه بگيرد و واجبات ديني خود را تحقق بخشد. ما از اين الگو پيروي نمي كنيم.

وي گفت: ما هميشه بايد محيط اطراف خود را مورد توجه داشته باشيم و نبايد بپذيريم كه تحت مفهوم ادغام در جامعه هويت خود را از دست بدهيم. از لحاظ نظري، اروپا ساختاري است كه از بلوكهاي مختلفي تشكيل شده و هر بلوك مي تواند هويت خود را حفظ كند. من اين امر را ادغام توصيف مي كنم.

وي افزود: زماني كه مردم درباره ادغام صحبت مي كنند به ويژه در آلمان اين امر به معناي حل شدن در جامعه است و در اين ميان دين اسلام تنها به عنوان يك فرهنگ قومي باقي مي ماند.

4/3 ميليون مسلمان در آلمان زندگي مي كنند كه از اين تعداد دو سوم آنها را ترك تبارها تشكيل داده اند. اسلام پس از مذهب پروتستان و كاتوليك سومين دين اين كشور محسوب مي شود.

مراد هوفمن يادآور شد: اولين گام در راه ادغام مسلمانان در هر جامعه كنارگذاشتن هويت نژادي و متوقف كردن نزاعهاي فرقه اي است .

وي تصريح كرد : ما بايد اصول حقيقي اسلامي را تبيين و اسلام را به عنوان يكي از اديان توحيدي به صورت حقيقي نشان دهيم.

هوفمن از مسلمانان خواست به تعاليم قرآن و سنت پيامبر عمل كنند و با رجوع به قرآن و سنت مشكلات روزمره خود را رفع كنند.

هوفمن كه از اعضاي انجمن اسلامي هامبورگ به شمار مي رود دستادهاي ضد اسلامي كه پس از حملات يازدهم سپتامبر به وجود آمده را مورد انتقاد قرار داد و گفت: برخلاف افزايش چنين ستادهايي، افراد بيشتري در سراسر جهان اسلام مي آورند.

وي تصريح كرد: تعداد آلماني هايي كه طي يك سال اسلام آورده اند هزار نفر برآورد شده است كه اكثرآنها را زنان تشكيل مي دهند.

هوفمن داراي مدرك دكترا از يك دانشگاه آمريكايي است و پيشتر به عنوان رئيس سازمان اطلاعات ناتو فعاليت مي كرده و مدتي نيز سفير آلمان در الجزاير بوده است. وي در سال 1980 مسلمان شد و آداب و مناسك حج را بجاي آورد.

هوفمن كتابها، مقالات و تحقيقات بسياري منتشر كرده است. كتاب گزارشهاي يك مسلمان آلماني ، اسلام به عنوان يك انتخاب و اسلام در سال 2000 از جمله كتابهاي وي محسوب مي شوند.

کد خبر 282153

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha