"محمد گلريز "خواننده سرودهاي انقلابي در گفت و گو با خبرنگار موسيقي "مهر"، ضمن بيان اين مطلب افزود : زماني كه انقلاب اسلامي اتفاق افتاد، همه مسائل دچار تحول و دگرگوني شد، اين تحولات در موسيقي هم بي شك تاثيرگذار بود و پس ازاين تحولات زمينه هاي ديگري از موسيقي نظير موسيقي انقلابي، موسيقي حماسي و ... فراهم آمد. هدف اصلي اين موسيقي ها هم اين بود كه تمامي اقشار مردم در آن فضا قرار بگيرند و روحيه حماسي و انقلابي پيدا كنند.
وي افزود : در آن روزهاي پرشور، موسيقي را مي خواستيم كه فراگير باشد. موسيقي كه پيام ويژه اي داشته باشد و با محورهاي انقلاب موازي باشد. پيامي انقلابي، حماسي كه در ابعاد مختلف مباحث مورد نياز آن روزها را تامين كند. حالا هم بايد از اين موسيقي همچنان حمايت شود و نهادهاي مسئول در حوزه موسيقي كشور مثل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ، صدا وسيما ، شهرداري و ... به اين بخش از موسيقي پيوسته فكر كنند و راه هايي را براي به روز شدن آن بيانديشند. متاسفانه فعاليت ما در اين زمينه بسيار مقطعي شده است و با آمدن دهه فجر سرودهاي زيادي مي سازيم كه عمرشان به اندازه همان مدت كوتاه يك ماهه است.
گلريز ادامه داد : ما سوژه هاي انقلابي زيادي داريم كه مربوط به اتفاقاتي هستند كه در فواصل مختلف سالهاي پس از انقلاب رخ داده اند، از آزادي خرمشهر تا جنگ تا هزار و يك مساله ديگر كه مي توان براي ساخت موسيقي روي همه آنها كار كرد.
وي در پايان با اشاره به اينكه در حال حاضر بيشتر سرودها رنگ و بوي موسيقي لس آنجلسي گرفته اند، خاطر نشان كرد : ما به خوبي مي توانيم با استفاده از موسيقي ايراني خودمان و تم هاي ايراني به ساخت آثار انقلابي بپردازيم.
نظر شما