به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی درمورد فعالیت سامانه مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی افزود:بسیاری از خیرین کشور بعد از کمک به سازمان علاقهمند بودند از نحوه هزینه کردبهزیستی اطلاع پیدا کنند به همین دلیل با راه اندازی این سامانه مشکل خیرین نیز برطرف می شود و آنها می توانند به صورت شفاف در جریان فعالیتهای انجام شده قرار گیرند.
وی از درج اطلاعات ۵ هزار مددجوی سازمان بهزیستی در این سامانه خبر داد و گفت: منطقه جغرافیایی و نیازهای مددجویان در این سامانه اعلام شده و ازاین پس خیرین میتوانند رصد کنند که پولهایی که به سازمان کمک کردهاند در چه زمینهای هزینه شده است.
محسنی بندپی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه هیئت وزیران، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف شده از طریق سازمان بهزیستی نسبت به بیمه پایه و بیمه تکمیلی همه معلولان اقدام کند، اظهار داشت: ما منتظر هستیم مراحل نهایی این مصوبه اجرایی و بعد از تصویب هیات دولت به مجلس ارسال شود.
رئیس سازمان بهزیستی در مورد ارائه خدمات رایگان درمانی به کودکان تحت پوشش مراکز سازمان بهزیستی اشاره کرد و گفت: بسیاری از کودکانی که در شیرخوارگاهها و سایر مراکز تحت پوشش بهزیستی نگهداری میشوند بد سرپرست هستند و نمیتوانیم برای آنها شناسنامه و دفترچه بیمه بگیریم به همین دلیل برای درمان درمراکز درمانی باید هزینههای آزاد برایشان پرداخت میشد که براساس وعده وزیر بهداشت از این پس هزینههای درمان این کودکان نیز رایگان میشود.
وی در مورد مسکن مددجویان گفت: عملیات ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکن مددجویی از سال ۸۹ در بهزیستی آغاز شده و تا کنون ۴۶ هزار واحد به مددجویان تحویل دادهشده است.
محسنی بندپی با اشاره به اینکه در ابتدا مقررشده بود ۸ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در مناطق شهری و روستایی به خانوادههای دارای ۲ معلول به بالا تحویل داده شود، افزود: پس از بررسیهای صورت گرفتهشده، قرار شد این تعداد به ۱۱ هزار واحد افزایش پیدا کند و ۸ هزار واحد در شهرها و ۳ هزار واحد نیز در مناطق روستایی تحویل مددجویان داده می شود.
به گفته وی، برنامه ریزی های لازم برای واگذاری تمامی واحدهای مسکونی تا پایان سال ۹۵ و اوایل سال ۹۶ به خانوادههای نیازمند انجام شده که امیدواریم محقق شود.
محسنی بندپی در مورد آسیب های اجتماعی نیز افزود: باید نگاهها به تولیت سازمان بهزیستی در موضوع تمام آسیبهای اجتماعی تغییر پیدا کند چرا که شرایط به گونهای است که هر یک از نهادهای متولی ورود به بحث آسیبهای اجتماعی وقتی موفق به انجام وظایف خود نمیشوند،بهزیستی را متولی آسیب ها می دانند در حالیکه ما در انجام خدمات با مشکل خاصی مواجه نیستیم اما برای مقابله با تمامی آسیبها نیازمند آن هستیم که در کلانشهرها، شهرداریها نیز به موضوعات ورود پیداکرده و زمین لازم برای ساختوساز مراکز موردنیاز را در اختیار سازمان بهزیستی قرار دهند.
نظر شما