۱۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۷:۰۲

رئیس علوم پزشکی شیراز:

ادبیات اعتراض به طرح پزشک خانواده تغییر داده شود

ادبیات اعتراض به طرح پزشک خانواده تغییر داده شود

شيراز- رئيس دانشگاه علوم پزشكی شيراز گفت: ادبیات اعتراض به اجرای طرح پزشک خانواده تغییر کند.

به گزارش خبرگارمهر، محمد هادی ایمانیه بعد از ظهر شنبه در نشست خبری وضعیت طرح پزشک خانواده بیان كرد: در حال حاضر با موج جدیدی از اعتراضات برخی از افراد حقوقی در اجرای طرح پزشک خانواده مواجه شد‌ه‌ایم كه این موضوع در حالی است كه باید ادبیات انتقادات را تغییر دهند زیرا اجرای طرح پزشك خانواده یك طرح ملی است.

وی با اشاره به حمایت وزیر بهداشت از طرح پزشك خانواده در آخرین جلسه روسای دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور در استان آذربایجان شرقی اعلام كرد: قسم می‌خورم كه آمارگیری انجام شده در سنجش سطح رضایت مندی مردم كاملا علمی و دقیق بوده كه گواه این موضوع  بر اساس آمارهای مركز تحقیقات سیاستگذاری سلامت است.

ایمانیه ادامه داد: مركز تحقیقات سیاستگذاری سلامت استان فارس  از ابتدا با اجرای برنامه پزشك خانواده با این شكل موافق نبودند و در برخی از موارد انتقاد داشتند كه بر همین اساس معتقدیم این مركز موضوع  نظرسنجی را براساس معیارهای علمی انجام داده اند كه در نهایت به رضایتمندی  ۶۳ درصدی گزارش شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز مزیت اجرای طرح پزشك خانواده را شناسایی ۱۰۰ هزار بیمار دیابتی و فشار خونی در طی سه سال گذشته اعلام كرد و گفت: بر اساس آمارها از ابتدای اجرای طرح پزشك خانواده تاكنون، مبلغی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان از جیب مردم فارس برای درمان كمتر هزینه شده كه این مبلغ را دولت به منظور اجرای طرح پزشك خانواده پرداخت كرده است.

 ایمانیه پرداخت ویزیت ۸۰۰ تا ۹۰۰ تومانی برای مراجعه به پزشك و ارتقا سلامت را مهمترین موضوع دراجرای این طرح دانست و افزود: هم اینك از تعداد  یك هزار و ۷۰۰ پزشك متخصص و فوق‌تخصص استان فارس بالغ بر یک هزار و ۲۵۰ پزشك با برنامه پزشك خانواده همكاری می‌كنند نشان از موافقت این طرح است.

وی اضافه كرد: نرفتن زیر بلیت نظارتی مالیات و پرداخت نشدن به‌موقع از سوی بیمه‌ها دو دلیل عمده ای است كه  باعث شده برخی از پزشكان با اجرای این طرح مخالفت كنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز اجرای نسبی عدالت در توزیع درآمد بین پزشكان و مراكز پاراكلینیكی را از دیگر دست‌آوردهای برنامه پزشك خانواده در فارس اشاره كرد و افزود: قطعا افرادی كه منافع خود را در خطر می‌بینند، با این طرح مخالف هستند زیرا بعضی از همكاران متخصص و فوق‌تخصص در استان و كشور از خدا می‌خواهند كه مردم برای نوبت گرفتن از آنان با پرداخت هزینه های سنگین و پس از طی كردن سختی ها بتوانند یك نوبت چند ماهه را از پزشك مورد نظر خود دریافت كنند.

ایمانیه از تمامی مردم استان خواست برای دریافت خدمات بیشتر از طرح پزشك خانواده اطلاعات خود را ارتقا دهند تا هر كم كاری كه از سوی برخی از پزشكان ومراكز غیر دولتی صورت می گیرد بهانه اجرای این طرح تلقی نكنند زیرا  برخی از اعتراضات نیز مربوط به گروهی از پزشکان بوده که با وجود اطلاع دقیق از قوانین طرح پزشک خانواده تخلف می‌کنند که در این راستا با همکاری بیمه‌ها تلاش خواهیم کرد، نظارت‌های بیشتری بر آنها انجام شود.

وی از بیماران خواست در مشاهده هر گونه تخلف و یا درخواست اطلاعات بیشتر از برنامه پزشك خانواده با سامانه ۱۵۹۰ ارتباط برقرار كنند تا خدمات پزشك خانواده را گسترده تر كنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز در پاسخ به سئوال خبرنگاران كه چرا این طرح در استان فارس و مازنداران اجرایی شده، گفت: وزیربهداشت در پاسخ به همه کسانی که چرا این طرح تنها در دو استان فارس و مازندران اجرا شده، دو دلیل کمبود پزشک و کمبود اعتبار لازم برای اجرا در تمام استان‌ها اعلام كرده اند.

ایماینه ادامه داد: بنا به گفته وزیر بهداشت، درمان و آموزش پرشکی بودجه سالانه اجرای این طرح تنها دو هزار میلیارد تومان است که قابل اجرا تمامی شهر ها نخواهد بود واین در حالی است كه طرح پزشک خانواده تا پایان امسال در تمام شهرهای با جمعیت ۵۰ هزار نفر اجرا می شود.

کد خبر 2851301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha