به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اكرمی بعد از ظهر شنبه در آئین تجلیل از صنعتكاران و معدنكاران استان هرمزگان، عنوان کرد: ارتباط بین صنعت و دانشگاه می تواند به بهبود كیفیت تولیدات و استفاده بهینه از نیروی انسانی و انتقال دانش از تئوری به عمل كمك شایانی داشته باشد.
وی با بیان اینكه صنعت و دانشگاه تاكنون نتوانسته اند پیوند مناسبی با یكدیگر برقرار كنند، افزود: عدم وجود اراده در تبدیل علم به عمل یكی از مهمترین دلایل ایجاد فاصله بین صنعت و دانشگاه است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان همچنین با تاكید بر وابستگی صنعت و محیط زیست به یكدیگر، یادآور شد: نمی توان به بهانه توسعه صنایع به محیط زیست خسارت زد و از طرفی جایز نیست به دلیل برخی ملاحضات زیست محیطی جلوی ایجاد اشتغال و توسعه صنایع را گرفت.
اکرمی با تاكید بر اینكه باید از تجربه سایر كشورهای موفق در این زمینه استفاده كرد، بیان داشت: صنعت توسعه یافته با محیط زیست پایدار و حفظ آن معنا پیدا می كند و می بایست برای جلوگیری از تخریب محیط زیست و از طرفی افزایش روند توسعه صنایع به یك فهم مشترك رسید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم استفاده صنایع از نیروهای ماندگار استان هرمزگان، تصریح کرد: استفاده صنایع از نیروی انسانی متخصص ماندگار در استان علاوه بر توسعه اشتغال استان عاملی مهمی در كاهش قیمت تمام شده محصولات است كه این نكته باید بصورت جد از سوی صاحبان صنایع مورد توجه باشد.
وی اشتغال نیروهای استان در صنایع مستقر در هرمزگان را حق قانونی و منطقی جامعه دانست و اظهار داشت: رئیس جمهوری در سفر خود به استان هرمزگان اولویت استفاده از نیروهای بومی را یكی از سیاست های اصلی دولت عنوان كرد و مدیران صنایع باید مطابق با این سیاست حركت كرده و درغیراین صورت باید مسیر حركت خود را به سرعت اصلاح کنند.
این مقام مسئول در پایان با انتقاد از رفتار سلیقه ای برخی مدیران صنعتی در استان هرمزگان، تاكید كرد: دولت به عنوان مجموعه ای یكپارچه و هماهنگ دارای سیاست های واحد است كه این موضوع با عملكرد جزیره ای و سلیقه ای سازگار نبوده و مدیران باید خود را ملزم به همراهی با سیاست های دولت بدانند.
نظر شما