به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر ابوالفضل خوشمنش با اشاره به اتمام طرح تدوین سند راهبرد ملی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی گفت: از زمان شروع طرح تدوین سند جهت همافزایی و مشارکت حداکثری نهادها و دستگاهها و استفاده از نظرات خبرگان حوزه مدیریت راهبردی و به منظور حسن اجرا و تسهیل فرآیندهای پژوهشی، کمیتهای متشکل از نمایندگان و صاحبنظران حوزه مدیریت استراتژیک، معاونت پژوهشی حوزههای علمیه و شورای توسعه فرهنگ قرآنی شکل گرفت.
وی افزود: اين کمیته طی ۸ جلسه مسئولیت هدایت، حمایت، پشتیبانی و سیاستگذاری پروژه را به عهده داشته و در تمامی جلسات نظرات اعضا توسط مجری اخذ و توسط تیم تحقیقاتی وی مورد مطالعه و بررسی کارشناسی قرار گرفته است.
وي افزود: علاوه بر این مجری به منظور غنابخشی و تحصیل اجماع نسبی پیرامون سند اقدام به گرفتن مصاحبه از ذینفعان و صاحبنظران حوزه قرآن کرده و گزارش تمامی آنها به صحن شورای توسعه فرهنگ قرآنی ارسال خواهد شد.
رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور در ادامه بیان داشت: پس از تهیه نسخه اولیه، بررسی سند در دستور جلسه ششم کارگروه توسعه پژوهش قرآنی قرار گرفت و سند با حضور نمایندگان دستگاههای عضور مورد بررسی و نظرات آنان اخذ و به مجری طرح ابلاغ شد.
وی در ادامه افزود: هماکنون علیرغم پیروی طرح تدوین سند از روشهای استاندارد پژوهش جهت سند نویسی و داشتن مستندات پشتیبان قوی، مرکز هماهنگی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور جهت همافزایی بیشتر، غنابخشی به محتوای سند و به دستن آوردن اجماع ذی نفعان حوزه قرآن آماده دریافت نظرات و آراء صاحبنظران و خبرگان است و به همین منظور نسخه نهایی سند بر روی پایگاه مرکز قرار گرفته و اساتید و صاحبنظران می توانند حداکثر تا پایان تیرماه نظرات خود را به رایانامه مرکز ارسال کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در پایان از تمامی دست اندرکاران طرح تدوین سند از جمله دکتر احمدی رئیس کارگروه توسعه پژوهش قرآنی، دکتر ابویی رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، مجری طرح تدوین سند، اساتیدی که با اعلام نظرات خود موجب غنابخشی به سند شدند، قدردانی کرد.
نظر شما