به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله محی الدین حائری شیرازی عضو شورای خبرگان رهبری در بازدید از بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، دستاوردهای این نمایشگاه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: کارهای خوبی امسال صورت گرفته است، ولی توقع نباید خیلی زیاد باشد مثل آشی که روی دیگ می جوشد و هنوز اجزایش دست به دست هم نداده اند، در این نمایشگاه هم همه در حال کار کردن هستند. اینها هر وقت خلأهای هم را پر کردند و از موازی کاری پرهیز کردند و تقسیم کار درستی انجام دهند آشی خواهد شد که آب و دونش یک طرف نیست.
حائری شیرازی با اشاره به سیر تکامل انسان از نطفه افزود: اگر به چگونگی تبدیل شدن نطفه به یک موجود کامل مثلا تبدیل شدن به جوجه، طاووس و همین طور تکامل انسان دقت کنیم متوجه می شویم که روند تکامل جامعه هم همین طور است، مثل انسانی است که از نطفه شکل گرفته، آنهم از جامعه کوچک شروع می شود، سالها بعد یک جامعه پیشرفته به وجود می آید.
وی تصریح کرد: این دستاوردهایی که امروز در نمایشگاه وجود دارد انتظاراتی است که قبلا از نمایشگاه قرآن کریم داشتیم، بازی های امروزی کودکان ما القائات استثماری دارد، اینها سم است. اینها مطالب دروغ را به بچه ها القا می کنند و بنیان و شالوده ذهنی آنها را به هم می ریزند. اینها گاهی خودشان نیز از این تولیدات مصرف نمی کنند، ولی ما اینها را مصرف می کنیم. مثل بعضی از داروها که در کشورهای غربی مصرف شان منقضی می شود، ولی همچنان در کشور ما مصرف می شود.
عضو شورای خبرگان رهبری با بیان اینکه ما باید در کتابها نیز به خودکفایی برسیم، گفت: ما باید از خودمان داستانهای تاثیرگذار داشته باشیم. چقدر خوب است که افرادی خاطرات شهدا را می نویسند؛ این مطالب عاشقانه است و طوری است که وقتی کودک یا نوجوانی کتاب را بر می دارد دیگر زمین نمی گذارد. ما در این موقعیت هیچ چاره ای نداریم، مگر اینکه جواب رمان را با رمان، جواب فیلم را با فیلم، جواب شعر را با شعر و جواب موشک را با موشک بدهیم.
وی با اشاره به راه اندازی نمایشگاه هایی در غرب برای انحراف در دیگر جوامع اظهار کرد: ما نیز برای مقابله این اقدامات باید نمایشگاه هایی مانند نمایشگاه قرآن کریم و نمایشگاه های تاثیرگذار در حوزه فرهنگ را راه اندازی کنیم. من از دین این نمایشگاه خیلی خوشحال شدم.
این عضو شورای خبرگان رهبری با بیان اینکه برای مقابله کردن با تهاجم فرهنگی ابتدا باید مسیر تولید محصولات شناسایی شود، گفت: شخصی داری یک حوزه علمیه ای در مرز افغانستان و پاکستان است که بنایی بسیار محکم هم دارد. این حوزه ۴ هزار طلبه می گیرد. اینها انواع طالبان و تکریتی ها را تولید می کنند هر چه اینها کشته شوند جایگزینی در این حوزه برای آنها تربیت می شود. این مکتب است تا اینها خودشان را در جامعه نشان دهند .
وی تصریح کرد: ما نیز باید برای مقابله با آنها حوزه های علمیه ها را بسازیم که ناآگاهان وارد شوند و آگاه بیرون روند. در آن حوزه ای که آنها می سازند، انسان وارد می شود و بمب بیرون می آید. آنها روی احساسات کار می کنند و نه تعقل! مسلما روی احساسات کار کردن زود جواب می دهد و در مقابل روی تعقل کار کردن زمان بر است.
نظر شما