۲۲ تیر ۱۳۹۴، ۸:۰۴

مطالعات پژوهشگران نشان می دهد؛

تاثیر وضعیت اجتماعی اقتصادی والدین بر عادات غذایی فرزندان

تاثیر وضعیت اجتماعی اقتصادی والدین بر عادات غذایی فرزندان

پژوهشگران انگلیسی در مطالعات خود دریافتند که نوع الگوی تغذیه کودکان و رغبت آنها به مصرف غذاهای سالم و مفید و یا بالعکس، ارتباط مستقیمی با میزان تحصیلات و سطح اجتماعی والدین دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مطالعات جدید نشان می دهد نحوه علاقه مندی کودکان به غذاهای مختلف مانند غذاهای سالم و مفید، فست فودها و یا غذاهای شیرین و شور، ارتباط مستقیمی با سطح تحصیلات، درآمد و آموزش والدین دارد.

این نتایج بر پایه بررسی اطلاعات مربوط به کودکان مختلفی از هشت کشور اروپائی به دست آمده است که طی پروژه IDEFICS مورد مطالعه قرار گرفتند. دانشمندان موسسه پیشگیری و پژوهش بیماری های همه گیر لیبنیز (BIPS) در این مطالعات دریافتند که چگونه الگوهای غذائی و عادات تغذیه کودکان تحت تاثیر شرایط اقتصادی و فرهنگی - اجتماعی والدین قرار دارد.

به منظور بررسی عادات غذائی کودکان و ارتباط و نقش خانواده در این موضوع، پژوهشگران اقدام به بررسی و مطالعه شیوه زندگی و الگوهای غذائی ۹۳۰۱ کودک در رده سنی بین ۲ تا ۹ سال کرده و اطلاعات کودکان ۴ تا ۱۱ سال به عنوان بخش تکمیلی پژوهش مورد توجه قرار گرفت. این اطلاعات با توجه به شرایط اجتماعی و اقتصادی والدین مورد آنالیز قرار گرفتند.  

در این بررسی ها، محققان مواد غذائی را به سه گروه مختلف تقسیم کردند: غذاهای فراوری شده مانند غذاهای سرپائی و آماده، شیرینی ها و نوشیدنی های شکردار و غذاهای سالم مانند میوه ها و غلات کامل.

طبق این مطالعه مشخص شد کودکانی که دارای والدینی تحصیلکرده با شرایط اجتماعی مناسب و درآمد بالا هستند، در گروه مصرف کنندگان مواد غذائی سالم قرار داشته و عموما از مواد غذائی شیرین استفاده کمتری می کنند. از سوی دیگر کودکانی که در طبقه پائین تر از نظر الگوی غذائی قرار داشته و عموما از مواد غذائی فراوری شده و آماده استفاده می کنند، دارای والدینی با سطح پائین تر سواد و درآمد هستند.

کد خبر 2857570

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha