۱۴ بهمن ۱۳۸۴، ۱۵:۴۶

در آينده اي نزديك :

روشي نوين جايگزين جراحي هاي تهاجمي در بيماران مبتلا به سرطان پستان مي شود

روشي نوين جايگزين جراحي هاي تهاجمي در بيماران مبتلا به سرطان پستان مي شود

دانشمندان دانشگاه "جان هاپكينز" از مركز سرطان كيمل در بالتيمور وعده دادند در آينده اي نزديك روشي نوين در شيمي درماني را جايگزين جراحي هاي تهاجمي در بيماران مبتلا به سرطان پستان خواهند كرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر" محققان در اين زمينه عقيده دارند: در اين روش داروهاي شيمي درماني توسط يك حامل تا پستان حمل شده و سپس تنها به طور اختصاصي بافت سرطاني را مورد هدف قرار مي دهد.

به اين ترتيب مي توان با حداقل عوارض جانبي و حداكثر تاثيرگذاري و بدون نياز به هيچ جراحي تهاجمي سرطان پستان را حتي در مراحل اوليه درمان كرد.

آزمايش هاي اوليه اين روش درماني داخل مجرائي در موش ها با موفقت انجام شده است. در حال حاضر دانشمندان در صدد هستند از اين روش در زنان مبتلا به سرطان سينه كه كانديد عمل خارج ساختن بافت پستان (ماستكتومي) هستند، استفاده كنند.

اين روش درماني مي تواند سرطان را در مراحل اوليه درمان كند به اين ترتيب با حفظ بافت طبيعي پستان و حداقل دستكاري هاي جراحي، بيمار درمان مي شود و از عوارض زيبايي عمل ماستكتومي مصون مي ماند.

در مدل هاي جانوري تزريق داروهاي شيمي درماني به درون مجاري شيري بافت پستان بدون آسيب به بخش هاي ديگر بدن و بافت هاي سالم پستان، سرطان را درمان مي كند.

درمان هاي رايج امروزي در مبتلايان به سرطان پستان شامل راديوتراپي و ماستكتومي است.

تاكنون دانشمندان نمي دانستند چگونه از عوارض سمي ناشي از انتشار داروهاي شيمي درماني كه در عروق دست و سينه  تزريق مي شوند، پيشگيري كنند. به همين دليل از شيمي درماني براي درمان بيماران مبتلا به سرطان سينه استفاده نمي شود.

در آمريكا بيش از 200 هزار زن هر ساله به بيماري سرطان پستان مبتلا مي شوند. به نظر مي رسد تزريق داروهاي شيمي درماني به دورن مجاري شيري در زنان نه تنها تاثير درماني دارد بلكه مي تواند در پيشگيري از سرطان پستان هم نقش داشته باشد.

کد خبر 285847

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha